Türk Standartları Enstitüsü Güneydoğu Bölge Koordinatörü Mehmet Hakan Yıldırım, Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Yıldırım, " “Güneydoğu Bölgesine hizmet veren TSE Bölge koordinatörlüğümüz yeterli teknik donanım ve alt yapısıyla tüm firmalarımızın beklentilerine kısa sürede cevap verebilecek konumdadır” diye konuştu.

TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü görevine atanan Mehmet Hakan Yıldırım, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'nu makamında ziyaret etti. GTB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Satıl ve Meclis Üyesi Şerif Selçuk 'unda hazır bulunduğu ziyarette TSE Bölge Koordinatörü Yıldırım, Gaziantep merkezli Bölge Koordinatörlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Günümüzde küresel pazarlarda yer alabilmek için belirli standartlara uyulması gerektiğini ve bu durumun ekonominin gelişmesinde büyük önem arz ettiğini belirten Yıldırım, Gaziantep merkezli TSE bölge koordinatörlüğünün bu amaç doğrultusunda tüm bölge firmalarına kalite ve standart noktasında hizmet verdiğini söyledi.

STANDART YAKALACAK

TSE Bölge Koordinatörlüğü görevine gelen Yıldırım’ı, kutlayarak başarılar dileyen GTB Başkanı Tiryakioğlu ise, bugün TSE tarafından tüm standartları belirleyen testlerin belirli bir süreç içerisinde yapılabilecek olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu kaydetti. Gaziantep’in her alanda elde ettiği başarıyı kalite ve standartlar konusunda da yakalayacağından şüphesinin olmadığını belirten Tiryakioğlu, GTB üyeleri ve TSE arasında işbirliğinin artması yönünde çalışmalar üzerinde duracaklarını sözlerine ekledi. BÜLTEN