ADİL KONUKOĞLU BAŞKANIMIZ ARTIMIZDIRAİLE ORTAMINI HEP BİRLİKTE SAĞLAYACAĞIZİŞİMİZİ ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORUZTRİBÜNLER YENİ SEZONDA FULL DOLU OLMALIEVİMİZDE PUAN KAYBI YAŞAMAYIZ

Gazişehir Gaziantep’in orta sahasında ki beyni Gökhan Alsan, geçen sezon kıl payı kaçırdıkları süper lige bu sene şampiyon olarak gitmek istediklerini belirtti.

Gaziantep şehrini asla alt liglere yakıştırmayan Kırmızı – Siyahlıların Atom Karıncası, Türkiye’nin en büyük şehirlerden birinin adresinin süper lig olması gerektiğini kaydetti.

Yeni bir yapılanma ile yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Alsan, güçlü yönetim, güçlü kadro, güçlü teknik ekip ve güçlü taraftarlarla hedefe ulaşacaklarını aktardı.

Kırmızı – Siyahlı temsilcimizde bu sezon üçüncü yılını yaşayan tecrübeli futbolcu, geçen sezon attığı gollerin devamını getirmek istediğini ve şampiyonluğa oynayan bir takımın her maçının final olduğunu sözlerine ekledi.

Afyon kampını ve yeni sezon öncesi çalışmalarını spor müdürümüz Muharrem Türkoğlu’nun sorularını Formula 1 yarış aracının üzerinde yanıtlayan tecrübeli futbolcu, yarış sonunda finişte süper lig kupasını alacaklarını kaydetti.

AİLE BİRLİĞİNİ SAĞLAYACAĞIZGeçen sezon takımda ki çıkışın en önemli etkenlerinin başında arkadaşlığın da ötesinde bir aile olduklarını söyleyen Gazişehir Gaziantep’in orta sahasın da ki Atom Karıncası, “Aramızda çok sayıda arkadaşlarımız ayrıldı. Gidenlerin tamamı sözleşmesi sona eren arkadaşlarımızdı biz futbolcular olarak aile birlikteliğimizin devam etmesini istiyorduk ama yönetimin ve teknik ekibin aldığı kararlara saygı duymamız gerekiyor. Onların yerlerine yeni arkadaşlarımız geldi, bazıları ilk günden itibaren aramızda yer aldı bazıları ise ikinci etapta aramıza katıldılar. Afyon’da geçen sene elde ettiğimiz aile ortamını hep birlikte sağlayacağız. Şehrin bizden şampiyonluk beklentisi var ve bu beklentilerin en önemli ayaklarından biri de önce kendi aramızda ki dostlukların pekişmesidir” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZSporun her branşında başarıya giden yolun asla tek başına kat edilemeyeceğinin altını çizen Alsan, “Bireysel spor branşlarında bile bir sporcunun arkasında ekibi vardır. Takım oyunlarında ise bu sayı daha da fazladır. Her şeyden önce takım içerisinde herkesin birbirine inanması, güvenmesi ve saygı duyması gerekiyor. Biz kampta bunu sağlamaya özen gösteriyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla ister istemez uyum süreci olacak. Eski oyuncular birbirlerini çok iyi tanıyorlar ama yeni gelen arkadaşlarımızla daha sağlıklı bir kaynaşma sağlamak sezonun başlamasından bir kaç hafta sonrasına denk gelebilir. Çünkü ülkemize ilk defa gelen arkadaşlarımızda oldu. Fakat ben inanıyorum ki şampiyonluğa giden başarıyı ekip olarak birlikte başaracağız. İşimizi şansa bırakma aile ortamını hep birlikte sağlayacağız dan süper lige doğrudan yükselebilmenin mücadelesini vereceğiz” dedi.

BAŞKANIMIZ ARTIMIZ OLDUGazişehir Gaziantep yönetiminin takıma ayrı bir hava kattığını belirten Alsan, “Özellikle kulüp başkanımız Adil Konukoğlu’nun geçen sezon ailelerimizi kendi evinde ağırlaması sabah ve akşam yemekleri vermesi arkadaşlarımız arasında ki aile bağlarının güçlenmesine neden olmuştu. Başkanımız bana göre Gazişehir Gaziantep açısından artı bir güçtür. Play Off finalinin ardından ümitlerini kaybetmeyip bizlere tekrar inanıp, güvenmesi sorumluluklarımızı daha da arttırdı. Afyon kampına kadar gelerek yanımızda oldu, moral verdi. Ayrıca hemen hemen her yöneticimiz sorumluluklarını çok iyi biliyorlar. Bire bir yanımızda olmasalar da takımın başarısı üçün üstlendikleri görevleri en iyi şekilde yaptıklarını biliyoruz. Bu da şampiyonluğa giden önemli etkenlerden biridir” dedi.

FARKLI BİR SİSTEMLE OYNAYACAĞIZTeknik direktör Yalçın Koşukavak’ın çok farklı çalışma sisteminin olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, “Bir defa sahada duran futbolcuya asla tahammül etmiyor. Sürekli koşan, ayağa pas yapan, rakibe top göstermeyen, defansı sağlama alıp ileriye akıllı taktiklerle giden bir oyun anlayışına sahip. Tabi bu sistemi oturtmak kolay değil ama inanın bütün arkadaşlarımızla bu sisteme ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bizim bu sezon üstlenmiş olduğumuz bir şampiyonluk misyonu var ve bu oyun sistemini oturttuğumuz zaman sonuçların da kendiliğinden geleceğinden şüphem yoktur” dedi.

TARAFTARLARIMIZLA BÜTÜNLÜK SAĞLAMALIYIZFutbolda en büyük gücün taraftarlar olduğunun anlatan Alsan, “Sahada ki 12’inci adamın bir takımın galibiyetinde önemli faktörünün olduğu bir gerçektir. Eğer Spor Toto 1’inci ligde şampiyonluk gibi bir hedefiniz varsa süper ligde mücadele etmekten daha zor bir göreviniz var demektir. Biz gittiğimiz hemen hemen her deplasmanda tribün baskısını hissedebiliyoruz ve bu baskıyı da kendi sahamıza gelen takımların hissetmesini istiyoruz. Geçen sezonun ilk haftalarında tribünlerden yeteri kadar destek alamadık ama özellikle ligin ikinci yarısında oynadığımız maçların yanı sıra Play Off finallerinde oynadığımız maçlarda taraftarlarımızın verdiği destek bizler açısından çok önemliydi. Tribünlerin yeni sezonda full dolu olmasını ve doksan dakika boyunca taraftarlarımızın bizleri desteklemesini istiyoruz. Taraftarlarımızla bütünlük sağladığımız zaman özellikle kendi evimizde oynadığımız hiç bir maçta puan kaybı yaşamayız” açıklamalarında bulundu.
MUHARREM TÜRKOĞLU