Gaziantepspor’un tecrübeli futbolcularından İlhan, Sergen Yalçın’ın takıma büyük hava kattığını belirterek, “şimdi Rize ile final maçına çıkıyoruz” dedi.

Eskişehir maçında savaşçı kimliklerinin ortaya çıktığını belirten İlhan, “Sergen hocanın gelişi takıma büyük hava kattı. Bu da Eskişehir maçına yansıdı. Sergen hoca bize analizlerle neleri eksik yaptığımızı gösterdi. Şimdi daha dikkatli oynuyoruz. Eskişehir maçında ki bu mücadeleyi ve savaşı Rize’ye karşı sergilersek galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

İYİ KAMP DÖNEMİ GEÇİREMEDİM

Uzun süren sakatlığına değinen İlhan, “Bizim mesleğin kötü tarafı sakatlık. 7-8 ay sakatlık geçirdim. Futbolcu için en kötü şeylerden birisidir bu sakatlık. Transfer yapmakta zordu. Zor bir süreç geçirdim. İlk yarıda Erciyes te kaldım, oynamam gerekiyordu. Zor bir süreçti ama bu mesleği yapıyorsanız bunlara hazırlıklı olmanız lazım. Şükür en iyi şekilde eski gücüme formumu yakalamak için elimden yapıyorum. Doğru dürüst kamp geçiremedim. Önümüzdeki sene daha farklı olacak. İnşallah iyli bir takımla kamp dönemi geçirirsem iyi olacağıma inanıyorum. Kamp geçirmek çok önemli takımla”

TRANSFER LİG SONUNDA

Takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan İlhan, “Şu anda belli olan birşey yok. En önemlisi matematiksel olarak kümede kalmak. Küme kalmayı garantiledikten sonra bazı şeyleri yöneticilerle birlikte değerlendireceğiz.. Şu an yeni sene ille ilgili plan yok. Neler olacak göreceğiz.