Spor Genel Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri’nin düzenlediği Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Müsabakalarının finali Gaziantep’te düzenlenecek. Gaziantep Taekwondo takımı ise finale kalan takımlar arasında yer alıyor. Batman’da düzenlenen yarı finallerin ardından finallere kalan takımlar 21-23 Nisan tarihlerinde Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Müsabakalarına katılacak.

BEKLİYORUZ

Batman’daki yarı finallerde bayanlar ve erkeklerde iyi bir mücadele örneği sergileyerek yarı finale kalan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Teakwondo takımı başarılarını İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ı ziyaret ederek paylaştılar.Sporcuları tebrik ederek şampiyonluk beklediklerini vurgulayan Şiran, “Şehrimizde düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Müsabakalarında bizleri temsil edecek bu ekipten şampiyonluk bekliyoruz. Gaziantep olarak bu finale ev sahipliği yapacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık finallerin tarihini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

GAZİANTEP ÖRNEKTİR

Ziyarette sporculara başarılarının sınırlaması olmaması gerektiğini ve hep daha iyisini yapmak için çalışmalarını söyleyen Şiran, “Bir başarı elde ettiğinizde onun her zaman daha iyisini yapmak için emek harcayın, çünkü başarının sınırı yoktur. Gaziantep’imiz şehir olarak buna örnektir. Bu Gazi şehir her alanda başarısına başarı katmayı artık güzel bir alışkanlık haline getirmiştir. Sizlerde bu şehrin evlatları olarak bu şehir için her zaman en iyisini düşünün ve uygulayın” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

HABER MERKEZİ BÜLTEN