Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü voleybol takımı hafta sonu karşılaştığı rakibi Kayseri Melikgazi Belediyesi’ni 3-0 ve Tokat Niksar Belediye sporu 3-0 skorla yenerek, B Grubundaki 44 puanla liderliğini sürdürüyor.

Şahinbey Kapalı Spor Salonunda oynanan maçı Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Hafta sonu iki maç birden yapan Şahinbey Voleybol takımı, Cumartesi günü karşılaştığı Kayseri Melikgazi Belediye spor’u 25-17, 25-20 ve 25-12 setlerle 3-0 sahadan eli boş gönderdi. Pazar günü Tokat Niksar Belediye Spor ‘u ağırlayan Şahinbey Belediye Voleybol takımı 25-12, 25-19 ve 25-16’lık setlerle sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Filenin Şahinleri iki galibiyetle “B” grubundaki 44 puanla liderliğini sürdürmeye devam etti.

Maçadan sonra açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş; Teknik heyet ve sporcuları kutlayarak, “ileriye dönük hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedef Acıbadem 1.lig hedefe doğru rakiplerimizi birer birer yenerek yolumuzu devam ediyoruz. İnşallah sezon sonunda Şampiyonluğu göğüsleyen biz oluruz.”dedi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN