Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol takımı, en kritik deplasmanlardan birisinde galip gelerek yoluna devam etti. Antepia sponsorluğunda zorlu Erzurum Palandöken deplasmanında maça çok hızlı başlayan Filenin Şahinleri, kıran kırana geçen ilk seti 25-23 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette de iyi oyunu sürdüren Filenin Şahinleri, bu seti de 25-20 alınca, setlerde 2-0 öne geçti. Üçüncü set ise, inanılmaz bir mücadeleye sahne oldu. İki takımda son sayıya kadar seti alıp alıp verdiler. Ev sahibi ekip, uzayan bu seti 31-29 kazanarak karşılaşma için ümitlendi. Maçın dördüncü seti de büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takımda maçı son ana kadar isteyince, çekişme skora da yansıdı. Seti 26-24 kazanan Filenin Şahinleri, sahadan 3-1 galip ayrılarak, ligdeki en kritik deplasmanlardan birinden kayıpsız ayrıldı.

Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı, maçın ardından yaptığı açıklamada, 1. lig yolunda çok kritik galibiyet alan sporcuları kutladı. Özhelvacı, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Şahinbey Belediye Gençlik spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş maç sonrası teknik ekip ve sporcuları kutlayarak, hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu kritik ve önemli galibiyeti Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na armağan ediyoruz.”dedi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN