Yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Şahinbey Belediyespor, lig öncesi Türkiye kupasında boy gösterecek. Sporcuların antrenmanlarda ki özverili çalışmaları teknik heyeti sevindirdiğini söyleyen Şahinbey Belediyesi Voleybol Şube ve Basın Sorumlusu İbrahim Kara, yabancı oyuncular konusunda ise ince eleyip sık dokuduklarını belirtti.

GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPIYORLAR

Sporcuların tamamının yeni sezon hazırlıklarına özverili bir şekilde başladıklarını aktaran Şahinbey Belediyesi voleybol şube ve basın sorumlusu İbrahim Kara, “Günde çift idmanla hazırlıklar devam ediyor. Sabah saatlerinde ağırlık ve kros öğleden sonra da şalonda çalışıyorlar. Oyuncularımızın istekli olması teknik heyetin moralini de yükseltiyor. Ligden önce 26 ile 28 Eylül tarihleri arasında Türkiye kupası maçlarımız var ki o da lig provası şeklinde geçecek. Ligin ilk iki maçı Beşiktaş deplasman ve Torul içeride Türkiye kupasında da aynı rakiplerle eşleştik bu da lig anlamı taşıyan bir prova olacak” dedi.

GEÇEN SENENİN RÖVANŞI OLACAK

Sezonun son maçında Beşiktaş karşısında galip gelerek şampiyonluklarını ilan ettiklerini hatırlatan Kara, “Enteresan bir kura çektik ve kupada da ligde de yine Beşiktaş ile karşılaşacağız. Bu bir anlamda geçen senenin rövanşı gibi olacak. Güzel maçlar çıkacak yirmi gün içinde onlarla 2 maç yapacağız. İnşallah kupada galip gelir tur atlarız, ligde de yenerek sezona moralli başlarız” dedi.

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

Yabancı transferler konusunda teknik ekibin ince eleyip sık dokuduğunu aktaran Kara, “Yabancı oyuncu arayışlarımız devam ediyor. İnşallah en doğru ve faydalı olacak oyuncuyu bularak kadromuza dâhil edeceğiz” dedi.

POTANSİYELİMİZİ DEĞERLENDİRECEKLER

Geçen sezonun sonlarına doğru Gazianteplilerin voleybolun varlığını fark ettiğini aktaran Kara, “Bu sene de bizim durumumuzu görecekler, birinci ligde ki potansiyelimizi değerlendirecekler. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Arkas, Halkbank, Ziraat Bankası, Maliye, İnegöl, Gümüşhane gibi güçlü takımlar buraya gelecekler. Bu zevkli maçlardan mahrum kalmamak için hem de kendi takımımızı bu ekipler karşısında desteklemek için ve artı voleybolun dışında ki tüm sporseverleri bu sezon Şahinbey Kapalı Spor Salonuna bizi desteklemeye ve yanımızda olmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.