Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde B Grubunu 56 puanla birinci sırada tamamlayan Şahinbey Belediyespor’un tek hedefi 1. Lig’e çıkmak. Sezonu 19 galibiyet ve 3 mağlubiyetle tamamlayan Filenin Şahinleri, puan tablosunda 56 puanla ilk sırada yer aldı. Ankara’da yapılacak olan yarı final müsabakalarında temsilcimiz, ikinci grupta yer alacak. Rakipleri ise Sivas 4 Eylül Belediyesi, Bornova Anadolu Lisesi ve Düzce Belediyespor ile mücadele edecek.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Bu sene lige mutlaka lige çıkmayı istediklerini kaydeden Şahinbey Belediyespor kulüp başkanı Mehmet Demirbaş, “Bunu başaracak sporculara ve antrenörlere sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sporcularımız ligde gösterdikleri mücadelenin aynısını ve daha fazlasını yarı finalde göstereceğini inanıyorum. Sporcularımıza 1. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

ÜST DÜZEY PERFORMANS SERGİLENDİ

Oyuncularına güvendiğini kaydeden Şahinbey Belediyespor antrenörü İsmail Çobanoğlu, “İki grubu da geçerek şampiyon olacağımıza inanıyorum. Kimseden korkumuz yok. Oyuncularım 1.Lig kalite ve kalibresindedirler. Bu kulübe şampiyonluk yakışır. Ligde oynadığımız tüm maçlarda üst düzey bir performans sergileyerek sezon başı koymuş olduğumuz hedeflerimizden ilkine ulaştık. Şimdi sırada ise aynı mücadele ve hırslı oyunumuzu devam ettirerek Final grubuna kalmak için mücadele edeceğiz. Antrenör olarak bunu başarabilecek sporcu grubuna sahibim, kadromuzun genç sporcularımızın olması da bizim için bir avantaj. Hazırlıklarımızı artık tamamlamış bulunmaktayız” dedi.

EN İYİSİNİ YAPTILAR

Şampiyonluğu kendi performanslarının belirleyeceğini ifade eden voleybol şube başkanı Hayri Özhelvacı “Özlemini çektiğimiz hedefe bizi taşıyacaklardır. Sporcularımız ligde ellerinden gelenin en iyisini yaptılar şimdi de final gruplarında yapacaklardır. Sporcu kardeşlerime bu önemli turnuvada başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU