Gaziantep Ticaret Borsası "Bir fikrim Var" projesi kapsamında üyelerinin uygulanabilir fikir ve projelerini hayata kazandıracağı bildirildi.

Üyelerinin istek ve görüşleri doğrultusunda günün koşullarına uygun, çağdaş hizmetler sunan Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), " Bir fikrim var projesi" ile Türkiye'nin inovasyon atağına üyeleriyle birlikte katkı sağlayacak. GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yeni uygulamaya konulan "Bir Fikrim Var" projesi ile girişimci üyelerinin fikir ve projelerini iş hayatına taşımayı planladıklarını açıkladı. Borsanın hizmet kalitesine katkı sunacak uygulanabilir tüm inovatif düşüncelerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden GTB Başkanı Tiryakioğlu, " Bizim için üyelerimizin hepsinin görüş ve düşünceleri çok önemli ve değerli. Bu nedenle onların düşündüğü fakat çeşitli nedenlerden dolayı ortaya koyamadıkları birçok projeyi hep birlikte gün yüzüne çıkartarak yaşatmak istiyoruz “dedi.

"Bir fikrim Var" projesine GTB’ye üye tüm işletmelerin katılabileceğini aktaran Tiryakioğlu, uygulanabilir seviyede olan tüm proje ve fikirlerin oluşturulan bir komisyon tarafından her ay düzenli olarak incelendikten sonra sonuçların açıklanacağını söyledi. Projeye katılmak isteyen GTB üyelerinin www.gtb.org.tr internet adresi üzerinden "Bir Fikrim Var" sayfasını kullanarak bu büyük inovasyon yarışına dahil olabileceklerini belirten Tiryakioğlu, her ayın sonunda açıklanacak sonuçlara göre uygulamaya değer görülen projelerin tek tek hayata kazandırılacağını ifade etti. Tiryakioğlu, ayrıca proje ve fikirleriyle borsanın hizmet kalitesine katkı sunacak üyelere çeşitli ödüllerin verileceğini de sözlerine ekledi. Bülten