Gaziantepspor’da süresiz kadro dışı kalan Ferhad Ayaz’ın Teknik Direktör Mutlu Topçu ile atıştığı açıklandı.

Gaziantepspor genel menejeri Abdürrahim Bayındır İsveç basını fotbolldirekt.se’nin yaptığı röportajda şaşırtan açıklamalarda bulundu. Kırmızı siyahlı takımın genç futbolcusu Ferhad’ın, teknik direktör Topçu ile antrenmanda karşılıklı atıştığını söyleyen Bayındır, “Antrenmanda yanlış anlaşılmalar oldu. Ben detaya fazla girmek istemiyorum. Bu nedenle Ferhat'ı alt yapıya gönderdik” dedi.

ALACAĞI VARMIŞ

Ferhad’ın bonservis Bedeli olmadan gidebileceğini söyleyen Bayındır, “kulübümüzün Ferhad’a borçlu olduğu doğrudur. İtiraz ederek geriye dönük maaşlarını alabilir. Bir kaç ay maaşını ödeyemedik. Türkiye’de bu ödeme konusu biraz sıkıntılıdır. Bunun örneği Merbin İdman Yurdu” dedi.

KALIP SAVAŞMALI

Altyapıda çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Bayındır, “kendisine gelmesi gerekir. Alt yapıda antrenmana çıkıyor. Bizde kendisini takip ediyoruz. Şu anda kalmalı ve savaşmalı”

KULÜBÜ BIRAKABİLİR

Sözleşmenin devam ettiğini belirten Bayındır, “anlaşmamız var ama Ferhad bonservis bedeli olmadan kulübü bırakabilir” ifadesini kullandı.

TEKLİF VAR

Ferhad’a transfer tekliflerinin olduğunu belirten Bayındır, “Burada kalabilir ve mücadelesini gösterebilir. Önünde iki seçenek var. Norveç’ten teklif vardı ama reddetti. Şimdi Isveç’e gidebilir. Yakında herşey netleşir” diye konuştu.