Sezonun ilk haftasında kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes’i devirerek moral bulan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, Pazartesi karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Baş antrenör Jurij Zdovc, nezaretinde çalışmalarını ara vermeden sürdüren potanın ağaları, yarın İstanbul deplasmanına gidecek.

Sakatlıkları nedeniyle sezonun ilk haftasında kadroda yer alamayan Domen Lorbek ve Tufan Önen’in düzelmesiyle teknik ekibin yüzü gülerken, temsilcimiz zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Anadolu Efes karşısında elde ettikleri galibiyetin sürpriz olmadığına değinen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının kulüp başkanı Metin Uzer, “Pazartesi günü Euroliga da mücadele eden bir başka güçlü rakibimiz Ülker Fenerbahçe ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Biz bu sezon iyi bir kadro oluşturduk ve teknik ekibimizin disiplinli çalışmaları sonrasında oldukça kaliteli bir takım kuruldu. Fenerbahçe’nin çok güçlü bir takım olduğunu kabul ediyoruz ama biz de bu sezon tek kulvarda mücadele etmenin avantajını kullanarak hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.