Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Muhammet Demir, dün Bahçeşehir okullarında yapılan panelde, bir öğrencinin sorusuna verdiği cevapta esprili bir şekilde "Tamam seni kırmak olmaz Fenerbahçe’ye gidebilirim” diyerek bütün salonu kahkahaya boğdu. Elyasa Süme, ve Daniel Larsson'un da bulunduğu panelde, öğrenciler futbolculara yoğun ilgi gösterdi.

ELYASA: “İSTANBUL’DA BİLE BURAYI ÖZLEDİM”

Gaziantepspor’un takım kaptanı Elyasa Süme, genç öğrencilerin sorularını yanıtladı. Gaziantepspor’dan ayrılıp Kasımpaşa’ya gittiğinde bile bu şehri çok özlediğini söyleyen Süme, “Gaziantepspor’un benim için çok özel bir yeri oluştu. Yıllardır buradayım, Almanya doğumlu olmama rağmen burayı evim gibi görüyorum. Hatta Gaziantepspor’dan ayrılıp Kasımpaşa’ya gittiğimde İstanbul’da olmama rağmen bile burayı çok özleyip yeniden döndüm. Gerçekten o kadar şehir gezdim ancak en güzellerin başında Gaziantep geliyor diyebilirim” dedi.

MUHAMMET: “ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM”

Panelde en çok soru sorulan isim ise genç forvet Muhammet Demir oldu. Özellikle öğrencilerin baskılı soruları karşısında zor anlar yaşayan genç forvet, “5.5 yıldır Gaziantep’teyim ve burada olmaktan dolayı her zaman çok mutlu oldum. Gaziantepspor’un başarılı olması için her zaman elimden gelenin fazlasını göstermeye çalışıyorum. Hedeflerim arasında elbette Avrupa’da futbol hayatımı sürdürmek var ancak şuan da bu formanın başarısını düşünüyorum” dedi.

MUHAMMED: “FENERBAHÇE’YE GİDEBİLİRİM”

Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Muhammet Demir, genç bir öğrencinin Fenerbahçe’de seni görmek istiyoruz, gelmek ister misin? sorusu üzerine verdiği cevapla tüm salonu kahkahaya boğdu. Golcü futbolcunun, “Tamam o halde seni kırmak olmaz Fenerbahçe’ye gidebilirim” demesi büyük alkış aldı. Minik öğrencilerin ısrarla 3 büyüklerden hangisinde oynamak istiyorsun sorusuna cevap veren Muhammed, “Ben çalışmaya devam ediyorum ancak burada bir takım adı belirtemem. Gerçekten duygusal olarak kendimi yakın hissettiğim bir kulüp yok, olsa çekinmeden söyleyen bir yapıdayımdır. Ancak tabii ki benim de önemli hedeflerim bulunuyor. Ama şunu da belirtmek gerekiyor ki 3 büyükler konusu çokta önemli değil. Sonuç olarak ben Türkiye’nin 4. Büyük takımında oynadığımı düşünüyorum” dedi ve salonda bulunan herkesten büyük bir alkış aldı.

“KEBAP VE BAKLAVA YİYORUZ, BAŞKA NE YAPILIR Kİ?”

Panelde en çok sorunun yöneltildiği isim olan Muhammet Demir, Gaziantep’teki sosyal hayatından da söz etti. Bir öğrencinin galibiyet kutlaması için ne yapıyorsunuz sorusuna da cevap veren Mami, “Kutlama için en özel yaptığımız şey et yemek. Zaten Gaziantep’teyseniz bunu yapmak zorundasınız. Özellikle baklava, künefe ve kebapla galibiyetlerimizi kutluyoruz. Zaten Gaziantep’teyseniz başka ne yapılabilir ki?” dedi.

LARSSON: “HASAN ALİ BENİ ÖLDÜREBİLİRDİ”

Gaziantepspor’un İsveçli oyuncusu Larsson’da panelde dikkat çeken isimlerden oldu. Bir minik öğrencinin geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçında, Hasan Ali’yle girdiği mücadeleyi sorması üzerine ise “Hasan Ali o an o kadar sert girdi ki beni öldürmek ister gibiydi. Gerçekten çok sert bir hareketti ve kırmızı kartı da gördü. Fenerbahçe maçını kazanmak için bir çok görevimizi yapmıştık ama şanssızlık olarak nitelendiriyorum. Gaziantepspor’u çok daha iyi yerlere çıkarmak için çalışacağız. Ve bize güvenen herkes görecek ki Gaziantepspor çok daha yukarı sıralara taşıyacağız” diye konuştu.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Özel Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Gaziantepsporlu futbolcuları çiçeklerle karşıladı. Oldukça eğlenceli anların yaşandığı tören de, futbolculardan bol bol imza alan miniklerin ise yaşadığı sevinç görülmeye değerdi. Özellikle Muhammet Demir’in yanından ayrılmayarak bol bol selfie çeken öğrenciler, oyunculara da zor anlar yaşattı. Oldukça mutlu oldukları gözlenen futbolcular, daha sonra okul kurucusunu ziyaret ederek imzalı forma takdim ettiler.Bu özel ziyaret, spor yapan minik öğrencilerin ziyaretiyle birlikte son buldu.