Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe deplasmanından mutlak puanla dönmek istediklerini ifade etti. Ligdeki diğer takımlar gibi Gaziantepspor'un da tam olarak gerçek anlamda forma giremediğini söyleyen Buruk "Şu bir gerçek ki, şu anda igin en oturmuş kadrosu Fenerbahçe'de"diye konuştu.

Ligin durgun başladığını belirten Buruk, “baktığımızda bütün takımlar tam olarak forma giremedi. Kendi performansını ligin büyük bir kısmı sergileyemiyor. Aynı şeyi biz de yaşıyoruz, diğer takımlar da yaşıyor. Sezon başının bu dezavantajı var tabii ki" dedi.

FENERBAHÇE ÇOK HAZIR BİR TAKIM

Ama ligin en oturmuş kadrosu Fenerbahçe'de. O yüzden bu anlamda en şanslı takım Fenerbahçe. Onlarda 2 haftada 4 puan topladılar. Belki oyun olarak geçen seneki ritmi tutturamadılar ama çok hazır, otomatikleşmiş bir takım var karşımızda. Biz de gereken önlemlerimizi alıp, kendi takımımız için ne artı olacaksa onları çalışıp bu hafta içinde hafta sonu da maça çıkacağız.

HER PUANIN ANLAMI BÜYÜK

Kayseri Erciyes maçına çıkmadan önce 6 puan hedeflerinin olduğunu söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk, “ 2. haftayı 6 puanla tamamlamak istiyorduk, kendi iç sahamızda oynadığımız bir maç. Ama olmadı, 2-0'dan sonra kazanılan 1 puan da çok önemli bizim için. Ligde her puanın önemi büyük, şuanda 4 puandayız" dedi.

HER HAFTA OYUNCULARIMIZI TANIYORUZ

Lig yeni başladı, yeni bir takımız, her hafta oyuncularımızı daha iyi tanıyoruz, daha iyi görüyoruz. Kendi eksiklerimizi görüyoruz. Hem bunları görürken hem puan toplamak bizim için önemliydi. İlk 2 haftada bunu yaptık, inşallah 3. haftada deplasmanda oynayacağımız maçta, Fenerbahçe gibi büyük bir takımdan puan almayı başarmak istiyoruz. Yeni ve genç bir takımız, sahaya çıkıp güzel bir futbol oynamak, hafta sonu da inşallah puanla şehrimize dönmek isteriz” dedi.