Gaziantepspor teknik patronu Okan Buruk hafta sonu oynayacakları Kayseri Erciyes maçı öncesi taraftarlara seslendi ve "Taraftarımızdan biraz fedakarlık istiyoruz destek istiyoruz" dedi.

"Buraya gelen takımlar deplasman havasını hissetmek zorunda" diyen Buruk, "Bunu yakalamamız gerekiyor. Taraftarımızla beraber inşallah biz kazandıkça onlarda bize biraz daha ilgi gösterir. Madem Erciyes maçında böyle bir cezamız var, açık olan yeryeri dolduralım, ne yapıp edip dolduralım zor bişey değil" ifadesini kullandı.

YÜKLEMEYİ TAMAMLADIK

Şimdi tabiki sezon başı olduğu için yükleniyoruz yüklemeler devam ediyor. Hemde maçlara hazırlanıyoruz. Bu arada geçen hafta cumurtesi günü hazırlık maçı oynadık Şanlıurfasporla.. Ondan önce iki gün ağır antreman yaptık maçla beraber yüklemeyi tamamladık.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Kayseri Erciyes'in kadro yapısı iyi ve geçen seneden olan kadrosunu büyük ölçüde korudular. Üzerine bi kaç takviye yaparak kaliteli bir kadro oluşturdular.. Tabi benimde çok sevdiğim ve uzun yıllar beraber geçirdiğim Bülent hoca başında, Ayhan Akman hoca çok sevdiğimiz insanlar ama tabiki artık rekabet üç puan maçı kazanma duygusu her şeyin üstüne çıkıyor.. Hep aynı şeyleri söylüyoruz bu sene artık olayların olmadığı biraz dostluğun olduğu Süleyman Seba ya yakışır bir yıl olsun diliyoruz. Biz de bu doğrultuda Sahada elmizden gelen her şeyi yapacağız. Onun dışında tabiki dostluğumuz oyunculurla kardeşliğimiz devam edecek. Ama sahada kazanma adına yapabileceğimizin en fazlasını yapmak zorundayız.

STADI DEPLASMANA ÇEVİRSİNLER

Seyircimizi bekliyoruz sahamızdaki ilk maçımız seyircimizin bizle olması bize destek vermesi çok önemli burada tabiki stadımızı iyi bir deplasmana çevirmek gerekiyor. Yani bu gücü yakalarsak bu bizim için çok önemli artı bir motivasyon olacak. Üç puanla lige başladık. Takımımızın gücünü artırmak puan alarak altı puana getirmek bizlerin elinde taraftarımızla beraber tirübünleri doldurursak inşallah güzel bi pazar günü bizi bekliyor….