Gaziantepspor'un milli futbolcusu Muhammet Demir zor bir sakatlık dönemi geçirdiğini ve takıma faydalı olmak istediğini söyledi.

Gaziantepsporlu Muhammet, kamp döneminde yoğun bir tempoyla lige hazırlandıklarını belirterek, “Şuanda bütün hazırlıklarımız ilk hafta oynayacağımız Galatasaray maçı için. Kamp boyunca çok istekli ve arzulu bir şekilde çalıştık ve umarım Galatasaray maçından da istediğimiz sonucu alırız. Bundan önce Florentina ile bir hazırlık maçımız var. O maçı da çok iyi değerlendirip Galatasaray maçına hazır olmak istiyoruz. Tabi hazırlık maçları öncesinde çok yoğun bir tempoda çalışıldığı için istenen verimi yada sonucu alamayabiliyorsunuz. Ama hem Florentina hem de Galatasaray maçında bütün gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.

TARAFTARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Geçen yıl sakatlığı nedeniyle iyi bir performans sergileyemediğini de ifade eden Muhammet, “Sakatlığımın ardından bu kampta ilk başladığım güne göre şuanda biraz daha iyiyim. Tabi şuanda eksikliklerim var çünkü bir yıl boyunca sakatlığımla uğraştım. Bu sakatlık benim için zor bir etken olsa da bununla başa çıkacağım inşallah. Elimden geldiği kadar takımımıza bu sezon destek olmaya ve faydalı olmak istiyorum. Geçirdiğimiz zor günlerin ardından taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bizim yanımızda olduğu zaman futbolcular onlara istenen Gaziantepspor’u izleteceğimize inanıyorum” diye konuştu.