Gaziantepspor yönetim kurulu üyeleri dün Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile buluşarak, forma hediye etti. Kayseri Erciyes maçı öncesi Fatma Şahin’i makamında ziyaret eden kırmızı siyahlı kulübün yöneticileri, 27 numaralı forma ile Şahin’e jest yaptılar.

Gaziantepsporlu yöneticilerden Mehmet Er, Mustafa Kızıl Bülent Konca, Sadettin Gün ve Maruf Yeşilmen ile Teknik Direktör Okan Buruk, Fatma Şahin ile kulüp hakkında değerlendirme yaparken, Büyükşehir Belediyespor ve Gaziantepspor olarak, her iki takımın da el ele vermesi gerektiğinde görüş birliğine vardıkları öğrenildi.

MAÇA GELEMİYOR

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada Gaziantepspor adına önemli konuşmalar yapıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i özellikle yarın oynanacak Kayseri Erciyesspor maçına davet eden yönetim, sezon boyunca kendilerini yalnız bırakmaması konusunda davette bulundu. Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin ise Pazar günü İstanbul’da bir programının olduğunu ve erken gelebilmesi durumunda bu hafta ki maça geleceği sözünü verdiği öğrenildi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda yönetim kurulu üyeleri başkan Şahin’e Gaziantepspor tablosu ve 27 numaralı Fatma Şahin yazılı Gaziantepspor forması hediye etti.

SPOR SERVİSİ