GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı AK Parti adayı Fatma Şahin, 30 Mart Mahalli İdareler seçimini değerlendirirken, "Türk siyasi tarihi, AK Parti'yi ve Başbakanımızı altın harflerle yazmıştır" dedi.

AK Parti il binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ile çok sayıda partili katıldı.

Uzer, seçimleri de kendilerine destek olan partililere teşekkür ederek, CHP'nin yaptığı itirazı değerlendirdi. Uzer, "Dün saat 14.00'a kadar bir şey yokken. Bu saatten sonra ani bir kararla itirazlar başladı. Bunu normal karşılıyoruz. Yasal haklarını kullanıyorlar. Bizim bir itirazımız yoktur. Çünkü biz seçimden öncede sandık başında duran arkadaşlarımıza ne bizim bir oyumuzu başkasına ne de başkasının haram oyunu bize yazın dedik" dedi.