Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediye yeni Başkanı Fatma Şahin’e makamı devretti.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve partililerle birlikte belediye binasına geldi.
Dr. Asım Güzelbey Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ve beraberindekileri kapıda karşıladı. Devir teslim töreninde açıklama yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, “Başkanımızın bu görevi Gaziantep ve partimize yakışır bir şekilde layıkıyla en güzel şekilde diğer belediye başkan arkadaşlarımız ile beraber iyi bir ekip oluşturarak yapacağından hiçbir şüphemiz yok. Ben hepinizin huzurunda yaptığı hizmetlerden dolayı değerli Büyükşehir Belediye eski Başkanımız Asım Güzelbey’e teşekkür ederim. Yeni Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e de başarılar dilerim” dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Asım Güzelbey ise Şahin’e başarılarının devamını dileyerek, “Kamil olduğu üzere ben de 10 yıl bu görevi yapan belediye başkanı olarak bugün görevi sayın Fatma Şahin’e devrediyorum. Kendisi Gaziantep’in yetiştirdiği çok önemli bir politikacıdır. Bakanlık görevlerindeyken çok önemli hizmetler yapmıştı. Gaziantep’e çok iyi şeyler yapacağına inanıyoruz. Ben bu çerçevede Fatma Şahin’e başarılar diliyorum. El birliğiyle Gaziantep’i çok iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Bu çerçevede kendisinin seçilmesinde emeği geçen ekibine arkadaşlara değerli il başkanımıza, milletvekillerimize, yeni seçilen belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güzelbey’in yaptığı hizmetleri önemsediklerini belirtti.AYRINTILAR YARIN GAZETEMİZDE