Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı ve mavi – beyazlı kulübün onursal başkanı Fatma Şahin, Gaski tesislerinde futbolcuları ziyaret etti.

Başkan Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un elde ettiği başarılardan dolayı futbolcuları kutlarken, hiç bir başarının tesadüf olmadığını ve çok çalışarak iyi bir ekip oldukalrını söyledi.

Kulüp başkanı Osman Toprak, yönetim kurulu üyeleri ve teknik ekibinde yer aldığı ziyarette futbolcularla bir süre sohbet edildi.

OSMAN TOPRAK “DOSTLUK SAHAYA YANSIDI”

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı onur duyduklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Sezon başındaki transferler kısa zamanda takıma uyum sağladılar. Teknik ekibimizle de gayet başarılı bir çalışma gösterdiler. Bu dostluk ve arkadaşlık ortamı önce sahaya sonra da skorlara yansıdı. Şuana kadar gayet iyi gidiyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bunların oluşmasında sayın başkanımızında vermiş olduğu desteklerin çok önemli bir yeri var. Bunlardan dolayı bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Gaziantep birçok konuda Türkiye’de marka şehirlerden birisi. Biz bu marka şehir kriterlerine Gaziantep sporunu da eklemek istiyoruz. Bunun için alt yapımıza da büyük önem veriyoruz. Alt yapımızda yaklaşık 2000 öğrencimiz bulunuyor. Sadece futbolda değil tüm spor dallarında gelişim göstermeye çalışıyoruz” dedi.

FATMA ŞAHİN “ÇOK İYİ GİDİYORUZ”

Duygularını futbolcularla paylaşmak için bir araya geldiklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin. “Her şeyden önemlisi takım olmak, ben değil biz demek gerekiyor. Bu aslında dünya barışı içinde çok önemli bir organizasyon. Bu anlamda gençlerin bir araya gelerek böyle bir ortam yaratıldığı için sporun önemi tartışılmaz. Gençlerin böylesine kendini geliştirdiği bir alanda bizde elimizden geleni yapıyoruz. Bizim yeni hedefimiz bu şehri spor şehri olarak tanıtmaktır. Gaziantep’te yaklaşık 560 BİN eğitim gören öğrenci bulunmakta ve Türkiye’de en genç nüfusa sahip bir şehiriz. Fazla göç aldığımızdan dolayı bunuda olumlu yöne çevirmek için gerekli bir alt yapı oluşturmak zorundayız. Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu şehri aldığımız noktadan yukarıya taşımalıyız. Böylesine rekabetin olduğu bir alanda, bu şehri en iyi şekilde temsil edecek hale getirmek bizim en büyük hedefimizdir. Sayın Hakan Kutlu’da geçtiğimiz sezon bizi kırmayarak bu takımın başına geldi ve çok kuvvetli bir yönetim oluşturduk. Hepsine çok teşekkür ediyorum.

“FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRELİM”

Futbol herkesin kazandığı bir alan oldu diyen Şahin “Biz bu sezon başı bir hedef koyduk ve takımı gençleştirmeye çalıştık. Takımımızın hedefine ulaşması için yeni bir vizyonla hareket etmesi gerekiyordu. Ancak bu konuda Hakan Hocama da teşekkür ediyorum, bu kadar kısa bir sürede bu uyumu sağladı. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hedeflerinize koşmak için bütün gücümle yanınızdayım. Burada olan tüm futbolcu arkadaşlarımız seçilirken, tek tek incelendiniz. Sizler bizim açımızdan çok önemli ve kıymetlisiniz. Bundan sonra da sizler de üzerinize düşeni yapmak zorundasınız. Bir takımda herkes üzerine düşeni yaparsa başarı da gelecektir. Biz bu takımla hedeflerimize ulaşırsak arkadan da çok önemli isimler gelecektir. Başkanımızın da söylediği gibi arkadan 2000 genç futbolcu adayı geliyor. Herkes futbolcu, basketbolcu veya matematikçi olamaz. Bunlar Allah’ın size verdiği özel yeteneklerdir. Her birinizin hayatınızda büyük bir emek ve başarı hikâyesi var. Bunu da sürdürülebilir kılmak en az bunlar kadar da önemli. Siz yukarıya doğru çıktıkça rekabette artacaktır. Şuana kadar takımın buraya kadar gelmesinden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Ancak sizler bu noktaya geldik diye durmamalısınız. Türk Futbolu ve sizin gelişiminiz için sizlere bir fırsat veriyoruz. Siz bu fırsatı iyi değerlendirirseniz bu işte hepimiz kazanacağız demektir” dedi.

DOKUZ DOĞURUYORUM

Onursal Başkanımız olarak kaç maçtır gelmiyorsunuz diye bana sitem edebilirsiniz ancak ben evde ekranın karşısında adeta dokuz doğuruyorum. Bunu çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Ayrıca eşim de iyi bir futbolseverdir. Özellikle sizin maçın uzatma anlarınızda yediğiniz gollerden sonra ben sabaha kadar eşimin moralini düzeltmek için uğraşıyorum. Benim evdeki huzurumun bozulmaması için sizlerden her zaman galibiyet bekliyorum. Şuana kadar aldığımız her kararın doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz.

YOL YAPMAK KOLAY, BU TOP İŞİ ZORMUŞ

Sayın Cumhurbaşkanımız da hafta sonu buradaydı. Kendisine Trabzon’u deplasmanda yendik ve lider olduk dedim. Kendisi de bana ama rakiplerinizin hala maç eksiği var dedi. Bende kaygısız olun başkanım onlar yenilecek dedim. Nihayetinde de birisi yenildi, diğeri de berabere kaldı. Bir yandan sizi takip ediyoruz, üstüne bir de rakiplerinizi takip ediyoruz. Bu ne zor bir işmiş. Bir ara başkana yol yapmak kolay, bu topu işi zormuş dedim. Ama biz bu konuda inançlı ve istekliyiz. Bu konuda da sizin her zaman yanınızdayız. Ben bir kardeşiniz, ablanız olarak yanınızdayım. Bugün ki karşılaşmada da Gazi şehrin, Şanlı şehri nasıl yendiğini tüm Türkiye’ye göstermenizi istiyorum. Siz kazandıkça da biz gereğini yapmaya devam edeceğiz.

MUHARREM TÜRKOĞLU