Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karataş köprülü kavşağındaki çalışmalarda yaşanan aksilikler sonucu bitim tarihinin geciktiğini belirterek, Karataş halkından özür diledi.Dün Büyükşehir belediye Meclisinde konuşan Fatma Şahin, Karataş köprülü kavşağının altından mağaralar çıkınca çalışmaların uzadığını belirterek “bunu beklemiyorduk ama çözüm yolu bulmak lazımdı. Hemen harekete geçtik ve uzmanlardan oluşan teknik heyetle birlikte esnaf ziyaret edildi. Onlara gecikmeyi anlattık ve özür diledik. Bu gecikmeden dolayı Karataş halkından özür diliyorum”dedi.

MECLİSİ KENDİSİ YÖNETTİ

Büyükşehir Belediye Meclisini uzun süreden yönetmeyen Fatma Şahin, dünkü toplantıya başkanlık etti. Gaziantep’in Unesco tarafından Gastronomi kentleri arasına alınmasından dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen Şahin, bundan sonra yapılacak çok şeyin olduğunu sözlerine ekledi.

OTOPARKÇILARA GÖZDAĞI

Fatma Şahin konuşmasının bir bölümünde kentteki otoparkçıların dikkatinin çekileceğini ve keyfi fiyatlar konusunda gereken tedbiri alacaklarını söyledi. Gerekirse hepsini belediyede toplayacağını söyleyen Fatma Şahin, “eğer bildiklerini yapmaya devam ederlerse, anladıkları dilden konuşuruz”dedi.x

KAVŞAKLARA DÜZENLEME

Şehrin belli noktalarında olan bazı kavşaklara düzenleme getireceklerini söyleyen Şahin, bunların başında Kayaönü, Özdemirbey ve Mezarlık kavşağı geldiğini belirtti. Şahin, özellikle Kayaönü kavşağındaki demir yığınını kaldırıp, buraya modern bir kavşak yapacaklarını belirtti.