Bay, “Başımızda tecrübeli siyasetçi ve Bakanımız Fatma Başkanımız olduktan sonra başaracağımızdan eminiz. Fatma Başkanımız, bu memleketin gerçek sahibi, annesi, ablası, bir ferdi, özüyle sözüyle bu toprakların gururu ve şanı” dedi.

AMAÇ 2014 SEÇİMLERİNDEN DAHA ÇOK OY ALMAK

Muhittin Bay, Büyükşehir Belediye Başkanı, Bakan Başkan Fatma Şahin ile birlikte Ak Parti’nin Gaziantep’te yürüdüğü kutlu ve mutlu yolculuğa devam edeceğini belirterek şunları söyledi:”Bir kez daha kazanacağımızdan emin olduğumuz bu seçimde tüm gücümüz, varlığımız, ailemiz ve benliğimizle Fatma Başkanımızın yanında olacağız. Amaç seçimi kazanmak değil şu anda seçimi kazandık zaten amaç 2014 Yerel Seçimlerinden çok daha fazla oy almak. Daha fazla yüreğe daha fazla gönüle ulaşmak. Başımızda tecrübeli siyasetçi ve Bakanımız Fatma Başkanımız olduktan sonra bunu başaracağımızdan eminiz. Onun arkasında dev bir gönül ordusu var. Çünkü Fatma Başkanımız, bu memleketin önce Bakanı önce Başkanı, bunun yanında kendisi kıymetli şahsiyeti ile birlikte bu memleketin gerçek sahibi, annesi, ablası, bir ferdi, özüyle sözüyle bu toprakların gururu ve şanı.”

YOLUMUZ AK PARTİ’NİN YOLU

‘Fatma Şahin Başkanımız ile birlikte Gaziantep çok büyük işler başardı’ diyen Muhittin Bay, “Yapılan projeler ve hizmetler anlatmakla bitmez. Her alanda; yoldan köprüye, kültürden sanata, tarihten tarıma şehrine sahip çıktı şehrimizi şaha kaldırdı, yine aynı güç ve aynı çoşku ile Gazi şehrimizi canlandıracak yeniden şahlandıracak. Bizler de kendisinin en önemli ve en güçlü destekçileri olacağız. Siyasete başladığım ilk gün söyledim bizim derdimiz; memlekete hizmet millete hizmet. Bu hizmeti kim en iyi yapacaksa Muhittin Bay onun yanında ve arkasında olacak. Yolumuz Ak Partinin yolu, sözümüz davamızın sözüdür. Fatma Şahin Başkanımızı yeniden tebrik ediyorum. “Emrindeyiz Başkanım” diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.