Büyükşehir Belediyesi'nin Örnek Sanayi Sitesi'nde cami alanı olarak ayrılan arsayı önce ticari alana çevirip daha sonra ihaleyle satması örnek sanayide şaşkınlıkla karşılanırken, Örnek Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Haratoğlu, yönetim olarak toplandıklarını ve konuyu görüştüklerini söyledi. Haratoğlu, "Sayın Başkanla randevu alıp görüşeceğiz. Bu konulara duyarlı biri olduğunu biliyoruz. Gereğini yapacağına inanıyoruz" dedi.

FATMA HANIM'IN CİDDİ KATKILARI OLDU

Haratoğlu, Fatma Şahin'in gerek milletvekilliği, gerek bakanlığı, gerekse belediye başkanlığı döneminde her zaman örnek sanayiye önem verdiğini, sorunların çözümü noktasında elinden geleni yaptığını belirterek şunları söyledi:"Fatma Hanım başkan olmadan önce de, olduktan sonra da sanayiye geldi. Ziyaretleri sırasında sorunlarımızla ilgilendi. Sanayimize ciddi katkıları, hizmetleri oldu. Bu konuda her zaman duyarlılığını gördük" dedi.

ARKADAŞLARIMIZIN TEDİRGİNLİĞİ ÇÖZÜLMELİ

Cami yerinin ticari alana çevrilmesiyle ilgili plan değişikliğinden kendilerinin olduğu gibi, planın meclisten geçtiği tarihte henüz görevine yeni başlayan Fatma Şahin'in de bilgisinin olmadığına inandığını söyleyen Haratoğlu, "Eminim bilgisi olsaydı başkan burayla ilgili bizi bilgilendirirdi. Değerli başkanın bu işi çözeceğinden, sanayicilerimizi rahatlatacağı kanaatindeyiz. Bu alan ticari alan yerine meslek okulu yapılabilirdi. Yeşil alan yapılabilirdi. Veya cami ihtiyacı var, plandaki gibi cami olabilirdi. Bu konuyla ilgili başkanla randevu alıp görüşeceğiz. Başkanımızın bu konulara duyarlı biri olduğunu biliyoruz. Emeğini esirgemeyeceğini biliyoruz. Böylece arkadaşların tedirginliğini de çözmüş oluruz. Çünkü bu karar hepimizi şok etti" diye konuştu.