Gaziantepspor'da ciddi bir operasyon yapılıyor. Bir türlü istenileni veremeyen ve gerek özel yaşantısı gerekse performans açısından takımda sıkıntı yaratan Faruk, kadro dışı bırakılıp gönderilirken, sol kanada Galatasaraylı Orhan Ak veya Ergü'ün getirilmesi için düğmeye basıldı.
Kırmızı siyahlı takımın sol kanadına çözüm bulmak için her yolu deneyen yönetim ve teknik adamlar, sezon öncesi görüşme yaptıkları Galatasaraylı Orhan Ak veya Ergün le temasa geçti. Bu futbolcularla daha önce görüşme yapılmış ancak rakamda anlaşma sağlanamamıştı. Ancak her iki futbolcu da görüştükleri süper lig takımlarıyla anlaşma yapamayıp boşta olunca, Gaziantepspor'un gündemine alındı.
Alınan bilgiye göre Orhan Ak ve Ergün ile yapılacak görüşmeden sonuç alınırsa, iki futbolcudan birisiyle hemen anlaşma yapılacak. Bir ara Trabzonspor ile anlaştı yolunda çıkan haberlere rağmen şu anda boşta duran Orhan Ak için menejeriyle yapılan ilkg örüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Eğer Orhan Ak olmazsa, bu kez Ergün ile temasa geçilecek ve iki futbolcudan birisiyle yapılacak görüşme sonuçlandığ ıtakdirde bu futbolcu şehrimize çağrılacak.
FARUK'UN KULÜP BULMASI İSTENİLECEK
Gaziantepspor'un bir türlü aradığını bulamadığı ve randıman alamadığı Faruk son Fenerbahçe maçında bardağı taşırdı. Oyuna giren ama isteksiz ve inanılmaz biçimde yaptığı hatalarla takımını zorda bırakan Faruk'un bir süre dinlendirilmesi kararının çıktığı bildirildi. Öğrenildiğine göre, Faruk'un kulüp bulması için şimdilik kadro dışı bırakıldığı ve anlaşacağı bir kulüpte masaya oturulacağı belirtildi.