PTT 1. Liginde şehrimizi temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, bu sezon farklı bir takım olacaklarını söyledi.

Gaziantepli futbol severlere seyir zevki yüksek bir takım izlettireceklerini ifade eden Sağlam, yeni sezon öncesi iyi yolda olduklarını belirtti.

İYİ BAŞLAYACAĞIZ

Kendi tesislerinde sürdürdükleri sezon öncesi hazırlıkların son derece verimli geçtiğini belirten Sağlam “Yeni sezonda taraftara bambaşka bir Gaziantep Büyükşehir Belediyespor izlettireceğiz. Kamp çalışmalarımızda takımımız iyi yolda ilerliyor. Sezona iyi bir başlangıç yapacağız” dedi.

DESTEK VERSİNLER

Takımda arkadaşlığın her geçen gün daha iyiye gittiğini dile getiren Sağlam, “Taraftarımız hiç şüphe etmesin, seyir zevki yüksek bir oyun sergileyeceğiz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un gerçek gücünü herkese göstereceğiz. Tek isteğimiz, bu şehirde ki futbol severlerin bizi yalnız bırakmaması, kötü günümüzde de destek vermesini istiyoruz” dedi.

HEDEFİMİZ VAR

PTT birinci liginin bu sezon oldukça çetin geçeceğini ifade eden Sağlam, “Takımlara bakıyorum, herkesin hedefi Süper Lig. Bizim de hedefimiz Süper Lig, ne olursa olsun bu takımında bir hedefi var. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii ki bu çalışmaları sürdürürken maç esnasında biz sahayı dolduran taraftarlarımızı ve televizyonlardan ekran başında seyreden seyircilere futbol adına güzel şeyler sunmak istiyoruz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU