GAZİANTEPSPOR – TRABZONSPOR

STAD: KAMİL OCAK

TARİH: 2 NİSAN CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 16.00

HAKEMLER: ÜMİT ÖZTÜRK – KEREM ERSOY – OSMAN GÖKHAN BİLİR

YAYIN: LİG TV

Spor Toto Süper ligin 27’inci haftasında Gaziantepspor bugün kendi evinde Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’u ağırlıyor.

Ligde son oynadığı Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda golsüz berabere kalarak bir puanı hanesine yazdıran kırmızı – siyahlı futbolcular, Gaşatasaray galibiyetinden sonra ki üç haftalık süreçte Trabzonspor’u mağlup ederek taraftarını sevindirmek istiyor.

Kamil Ocak Stadyumunda bugün saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Denizli üst klasman hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Osman Gökhan Bilir yapacaklar.

Gaziantepspor geride kalan 26 haftalık periyotta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 yenilgi ile 32 puan toplayarak ligde 12’inci sırada yer alıyor. Kırmızı – siyahlı futbolcular bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak alt sıralarla bağını tamamen koparmak istiyor.

FARKLI HAZIRLANDILAR

Gaziantepsporlu futbolcular dört büyük takımlara karşı her zaman farklı motivasyonla sahaya çıkıyor. Kamil Ocak stadyumunda Galatasaray karşısında üst düzey performansla mücadele ederek sahadan galibiyetle ayrılan kırmızı – siyahlılar güzel futbolun karşılığını 2 – 0 galibiyet ve üç puanla taçlandırmıştı. Bugün ki maçta da aynı ciddiyetle oynayarak kendi evinde galibiyet elde etmek isteyen temsilcimiz, her zaman olduğu gibi taraftarını yanında görmek istiyor.