CAHİDE’DEN TEŞEKKÜR

Gaziantep Cahide Derneği yöneticileri Bursaspor maçında pankartla çıkan Gaziantepsporlu yönetici ve futbolculara teşekkür etti.

Hafta sonunda Kamil Ocak Stadında oynanan Gaziantepspor-Bursaspor maçında Gaziantepsporlu futbolcular, sahaya CAHİDE Derneği’nin hazırladığı ”Açız, üşüyoruz, çaremiz sizsiniz’’ içerikli pankartla çıkmış ve tüm Türkiye’ye canlı hayvanlara sahip çıkılması için mesaj vermişti.

FARKINDALIK OLUŞTURULDU

Cahide Derneği yöneticileri yaptığı yazılı açıklama ile Gaziantepsporlu yönetici ve futbolculara duyarlılığı nedeniyle teşekkür etti. Açıklamada, "Bilindiği üzere, kış aylarında tüm canlıların durumu çok kötü. Biz de dernek olarak bu duruma dikkat çekmek amacıyla Gaziantepspor As Başkanı Bülent Gonca ile görüşmeler yaparak, sokak hayvanlarına sahip çıkılması için pankart açılmasının faydalı olacağını belirttik. Sayın Gonca, bu isteğimizi sıcak karşıladı. Daha sonra pankart için yazışmalar yapıldı, federasyondan izin alındı. Biz de vermek istediğimiz mesajı pankarta yazdırarak, Gaziantepspor’a teslim ettik. Ayrıca, Gaziantepspor Kaptanı Elyasa Süme’de bu çalışmamızı çok sıcak karşıladı. Gaziantepspor, Bursaspor maçında sahaya bu pankartla çıkarak, Türkiye’ye hayvanlar konusunda mesaj vermeye çalıştı. Bu nedenle başta Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl olmak üzere, As Başkan Bülent Gonca, Elyasa Süme, Tarık Yükselir ve diğer kulüp yetkililerine teşekkür ediyoruz. Gaziantepspor’un Türkiye’nin büyük kulüpleri dururken, böyle bir farkındalık oluşturması çok önemliydi. Bu pankart, Gaziantep’in prestiji için de önemliydi. Gazianteplilerin Sokak hayvanları ve diğer canlılar için duyarlı olması memnuniyet verici’’ denildi.