ADANA merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 'swinger' denen eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yapan 55 kişi gözaltına alındı. Aralarında Gaziantepli zengin iş adamlarının da bulunduğu fantezili fuhuş baskınında gözaltına alınanların 32'si ifadelerinin ardından serbest bırakılırken 9'u kadın 23 kişi adliyeye sevk edildi.

Swinger partilerini üniversite öğrencisi Eren Ş. ile sevgilisi Ebru A.'nın organize ettiği, eşsiz gelmek isteyen işadamlarına da 1000 lira karşılığında kadın ayarladıkları anlaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi 25 yaşındaki Eren Ş. ile sevgilisi Ebru A.'nın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden evli çiftlere swinger fantezili fuhuş yatırdığı bilgisini aldı.

Çalışma başlatan Ahlak polisi, çiftin Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'nde lüks bir sitede villa kiralayıp, Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'dan evli çiftlere swinger partileri organize ettiğini belirledi. Çiftin, başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden seks yapmak isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla bir villa kiralayarak eşsiz partilere katılmak isteyen işadamlarına para karşılığında kadın ayarladığı da belirlendi. İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Kayseri gibi illerden gelen işadamlarının para karşılığında swinger partilerine katıldığı Eren Ş.'nin bunun karşılığında işadamlarından birlikte olduğu kadın başına bin lira para aldı. Paranın 300 lirasını da çiftlere verdiği saptandı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen polis, Adana'daki söz konusu villanın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'da, 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda para karşılığı eşlere fuhuş yaptıran üniversite öğrencisi Eren Ş. ile sevgilisi Ebru A. ile birlikte 53 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden 32'si ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Eren Ş. ile sevgilisinin yanı sıra 3 resmi nikahlı çiftin de aralarında bulunduğu 9'u kadın 23 kişi de ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

FANTAZİ İÇİN YAPIYORDUK

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında fuhuş çetesinin kurbanı olduklarını söyleyen zanlılar, "Fantezi amacıyla birlikte oluyorduk. Eren Ş.'nin bu organizasyondan para aldığından haberimiz yoktu" dediği öğrenildi. Serbest bırakılan bir kadının ise, kocasının teklifi üzerine eş değiştirmeyi kabul ettiğini ileri sürerek, "Eşim sosyal paylaşım sitesindeki sayfayı görmüş, bana bahsedip, denemeyi teklif etti. Ben kabul etmedim, ama sonra babamın parayı ihtiyacı vardı, benden yardım istedi. Ben de param olmadığını söyledim. Babam bana, 'sen nasıl evlatsın babana hiç yardım etmiyorsun' deyince zoruma gitti. Eşimin teklifini kabul edip, para karşılığı gruplara katılmaya başladım" dediği kaydedildi. İHA