Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktörlük görevine getirilen Faik Demir, takımı çıkışa geçirmeye hazır olduğunu söyledi.

Bu zamana kadar çok sayıda takımı çalıştırdığını ve birçok evrelerden geçerek yeterli deneyim sahibi olduğunu söyleyen Demir, Büyükşehir’de başarılı işlere imza atacağını açıkladı.

HERKES İYİ NİYETLİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kadrosunda ki futbolcuların hepsinin birbirinden yetenekli olduğunu anlatan Demir, “Elbette ki şu an ki konumda olmak istemeyiz ama buraya da geldiysek bilgi ve birikimlerimizi futbolcu kardeşlerimize yansıtarak bu takımı çıkışa geçirmek durumdayız. Futbolcular neticede insanlar ve onlarla iyi diyalog halinde olursak sıkıntıların üstesinden geliriz. İletişim bu durumlarda çok önemlidir artık gecemizi gündüzümüze katıp bir an önce layık olduğumuz noktaya geleceğiz” dedi.

ENDİŞE ETMEYİN

Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olmak üzere kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin son derece iyi niyetli olduklarını aktaran Demir, “Onlarda bu takımın en iyi yerlere gelmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Özellikle bu günlerde neredeyse her gün bir araya gelerek takımı yukarılara taşımanın hesaplarını yapıyorlar. Gaziantepli futbol severler endişe etmesinler bu takım en kısa sürede layık olduğu yere gelecektir” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU