30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilen Rıdvan Fadıloğlu, yapılan seçim sonrası Şehitkamil ilçesine ikinci kez Başkan olarak seçildi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, seçim sonrası teşekkür mesajı yayımlayarak, önümüzdeki 5 yıl içerisinde vaat ettikleri projeleri tek tek hayata geçireceklerini söyledi.

GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Şehitkamil ilçesinde, halkın büyük bir oranının oyunu alarak, Şehitkamil Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Rıdvan Fadıloğlu, halka vermiş olduğu sözleri yerine getirmek için hizmet çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, 2014-2019 yılının Şehitkamil için yeni bir milat olacağını söyledi.

ŞEHİTKAMİL İÇİN YENİ BİR MİLAT OLACAK

AK Parti’den ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanlığını kazanan Rıdvan Fadıloğlu, seçimin bitmesinin hemen ardından saha inerek, Şehitkamil halkına verdiği sözü yerine getirmek için hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. 5 yıllık yeni hizmet süresi içerisinde Şehitkamil ilçesine bir birinden önemli projeleri hayata geçireceğini belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Halkımızın yeniden bizi göreve getirmesi ve bize inanıp güvenmesini bir borç bilerek, çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlıyoruz. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlerden memnun kalan vatandaşlarımız, bu hizmetlerin devamı için yeniden bizleri görevin başına getirdi. Bize inan ve güvenen halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Öncelikli hedefimiz Gaziantep’in ve Şehitkamil’in en büyük meselelerinden biri olan trafik sorunu çözmek için ekibimizle birlikte hummalı bir çalışma içerisine girdik. Özellikle kentin değişik bölgelerindeki trafik sorununu, yol genişletme çalışmalarıyla birlikte hızlı bir şekilde çözeceğiz ve halkımızı trafik konusunda feraha kavuşturacağız" dedi.

KONUT PROJELERİ

Fadıloğlu, "5 yıllık süre zarfı içerisinde halkımıza vermiş olduğumuz 20 bin konutluk sözü de yerine getirmek için projesini hazırladık. Burada yapacağımız konutlarla birlikte hem Organize Sanayi Bölgesinde çalışan işçi kardeşlerimiz için hem de ev sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca köylü vatandaşlarımız için Sinan Köykent projesi ve Köy konağı projesi, sanayi esnafımız için Taşlıca Sanayi alanı projesi, vatandaşlarımız için ise İbrahimli2 Kent parkı projesi, Anaokulu projesi, yüzme havuzu projesi, yeni nikah salonu projesi, kapalı spor salonu projesi gibi bir çok önemli projeler için kolları sıvadık. 2014-2019 yılı Şehitkamil için yeni bir milat olacak sözünü veriyoruz" diye konuştu. HABER MERKEZİ