Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hayata geçirdikleri ve yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerini yeni meclis üyelerine tanıttı.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve Şehitkamil Meclis üyeleri katıldı. Başkan Fadıloğlu, nitelikli hizmetlerinden dolayı Meclis üyeleri tarafından takdir topladı. Uyguladığı birçok projeyle insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve insanlara sosyal donatı alanları sağlayan Başkan Fadıloğlu, görev süresi içinde ve görev sonrasında güzel hizmetleriyle anılmak için sağlam adımlar attıklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu, sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarıyla şehrin vizyonunu değiştirdiklerini kaydetti.
Başkan Fadıloğlu, daha sonra 5 yılda yaptığı hizmetleri sunum şeklinde tek tek anlattı. 2014-2019 yılları arasında ise yeni meclis üyeleriyle birlikte birçok farklı ve önemli projelere daha imza atacaklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu daha sonra yeni meclis üyelerine Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi (ŞKM), Gıda Bankası, MÖP, Allebe1 ve Alleben2 yüzme havuzu Dülük Tabiat Parkı gibi önemli yerleri gezdirerek, bilgiler verdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun yapmış olduğu hizmetleri yerinde görüp beğendiklerini ifade eden Meclis üyeleri, “Bugün çok güzel bir gezi oldu. Özellikle son yıllardan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun yapmış olduğu çok güzel ve önemli tesisleri gördük. Şehitkamil halkı bunların en iyilerine laiktir. Özellikle içerisinde bulunduğumuz Dülük Tabiat parkına önceleri girilmiyordu. Yapılan hizmet ile birlikte ülkemizin silüetini değiştiren bir proje haline geldi. İnşallah Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil Meclisinde bizlerde bunun gibi nice projeleri hayata geçireceğimize inanıyoruz” dedi.