Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye tarihinde ilk defa halkın kendi iradesiyle seçeceği Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle oy kullanmak için sandık başına gitti.
Osmangazi İlkokulu'nda kurulan 1268 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Türkiye’de ilk defa halkın kendi iradesiyle seçeceği Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.“MEMLEKETİMİZ İÇİN EN HAYIRLI OLAN KARARIN ÇIKACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR”Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sabahın erken saatlerinde Osmangazi İlkokulu'nda kurulan 1268 numaralı sandığa gelerek, ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandı.
Sandık başındaki görevlilere kolaylıklar dileyen Başkan Fadıloğlu, oy kullanma işlemlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Halkımızın seçeceği ilk Cumhurbaşkanlığı seçimindeyiz. Tüm hemşehrilerimizden bu konuya hassasiyet gösterdikleri için Allah razı olsun. Halkımız sabahın erken saatlerinde sandık başına gelmeye başladılar. Tabi halkın iradesini sandığa yansımasını bekliyoruz. İnşallah akşam seçim sonuçları alındığında, milletimiz için, memleketimiz için en hayırlı olan kararın çıkacağına inancımız tamdır. Vatandaşımızın sağduyusuna inanıyoruz. Tabi huzur içerisinde bir seçimin götürülüyor olması, ayrı bir memnuniyet. Hakikaten tüm vatandaşlarımız oylarını rahatlıkla kullanabiliyor. Bu konuda güvenlik önlemleri alan hem güvenlik güçlerimize, hem de görev alan kamu görevli arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin de vatandaşlık bilinci içerisinde kendi sorumluluklarını yerine getireceklerine inanıyorum. Ülkemize bu sonuçların hayır getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu, oy kullanma işleminin ardından diğer okulları da gezerek, sandık başındaki görevlilere ve vatandaşlara kolaylıklar diledi.
(MFT-ÖK-Y)