AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçesine bağlı mahalle olan köyleri ziyaret ettiği sırada, tarlada çalışan çiftçi kardeşleriyle çapa yaptı.
AK Parti’den ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı olarak gösterilen Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı ve İlçe Gençlik Kolları ile birlikte mahalle olan köylere ziyaret gerçekleştirdi.
Öncelikle İncesu Mahallesi’ni ziyaret eden Fadıloğlu, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra mahallelilerin sorunlarını dinledi. Daha sonra Akçaburç Mahallesi’ne geçen Başkan adayı Fadıloğlu, burada vatandaşların ve hanımların yoğun ilgisi ile karşılandı. Vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Fadıloğlu, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte sırasıyla, Kısıkhamurkesen, Tekirsin mahallelerini ziyaret etti. Bu sırada Başkan adayı Fadıloğlu’nun mahallelerine geleceklerini öğrenen hanımlar, Rıdvan Fadıloğlu için “Köyümüze Hoş Geldin”, “Seninle Gurur Duyuyoruz” pankartları açarak karşılama töreni düzenledi. Hanım kardeşlerinin yanına gelen Fadıloğlu, sıkıntılarının olup olmadığını sordu.
Her türlü sıkıntılarının Şehitkamil Belediyesi tarafından giderildiğini ifade eden hanımlar, Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti. Bir süre daha Fadıloğlu ile sohbet eden hanımlar, desteklerinin her zaman Fadıloğlu'ndan yana olduklarını dile getirdi. Hanımların sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan adayı Fadıloğlu, gösterilen ilgiden memnun kalarak, teşekkürlerini iletti. Yanına gelen çocukları da unutmayan Fadıloğlu, çeşitli hediyeler sundu.
FADILOĞLU, ÇİFTÇİ KARDEŞLERİNİ UNUTMADI
Beraberindeki heyet ile birlikte Seymenli Köyüne geçen Başkan adayı Fadıloğlu, tarlada çalışan çiftçi kardeşlerinin yanına geçerek, sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Fadıloğlu ile yakından ilgilenen çiftçiler, Başkan Fadıloğlu’na kazma vererek, çapa yapmasını istedi. Fadıloğlu, çiftçi kardeşleriyle birlikte çapa yaparak, hatıra fotoğrafı çektirdi. Tarlada çalışan çocukları da unutmayan Fadıloğlu, çocuklara, çeşitli hediyeler sundu. Çiftçi kardeşlerinin yanından ayrılan Fadıloğlu, Koçlu ve Karayusuflu mahallelerini de ziyaret etti.
Yeni mahalle olan köylere ‘köy konağı’ yapacaklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bu köy konağımızın içerisinde, bir doktor muayene odası, muhtar odası, taziye odası olacak. Köylülerimiz burada ister, kına gecesi, ister düğün, isterse de taziyelerini kabul edecek şekilde bir köy konağı yapmayı hedefliyoruz. İnşallah 30 Mart’taki yerel seçimlerde de göreve tekrar geldiğimizde bu hizmetlerimiz daha da artarak, siz vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha da yükselteceğiz” dedi.