Sosyal paylaşım sitesinde tanışıp aşık olan engelli çift dünya evine girdi.Abdullah Sığar ve Senem Göz yaklaşık 3 yıl önce Facebook'ta tesadüfen tanıştılar. O sıralarda İskenderun Engelliler Spor Kulübünde iken Gaziantep Engelliler Spor Kulübüne transfer olan ve Gaziantep’te çalışan Abdullah Sığar, ilk andan itibaren Facebook arkadaşı Senem Göz’e aşık oldu ve evlenmeyi kafasına koydu. Yaklaşık 3 ay sonra da evlenme teklif etti. Senem bu teklifi reddetti. Abdullah yılmadı. Bir süre sonra tekrar aynı teklifle Senem’e ulaştı. Senem yine reddetti.

AİLELER DEVREYE GİRDİ

İskenderun’a taşınan, çalışmaya başlayan, engelli spor kulübü sporcusu olan Abdullah Sığar bir kez daha ısrarla teklifini tekrarladı. Ama biraz sertleşerek "Ya toprağın olacaksın ya benim" dedi. Senem Göz, Abdullah Sığar'ın ısrarlarına daha fazla dayanamayarak teklifi kabul etti ve aileler devreye girdi. Aileler tanıştı, kız istendi, söz kesildi, sonra nişan yapıldı ve düğüne sıra geldi.

BAŞKAN DESTEK OLLDU

Maddi sıkıntı çektikleri için, devletin engelli çiftlere düğün kredisi verdiği düşüncesiyle yardımcı olması için Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya başvurdular. Başkan Vurucu olumlu cevap verdi ama onun aklında kredi çekmeleri değil kendisinin destek olması vardı. Genç çifte bu fikrine söylemedi ama gereken desteği sağladı. Ve bu destekle Abdullah ve Senem yaşamlarını güzel bir düğün töreni ile birleştirdiler. Genç çift Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi’nde bulunan İssume Sitesi çay bahçesinde dünya evine girdiler. İHA