Evdeki hesap çarşıya uyduSakarya'dan yazıyor
Beklide çekinerek geldiğimiz deplasmandan istediğimizi alarak dönüyoruz. Sakaryaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan futbol belki zevksiz geçti ama alınan galibiyet çok zevkliydi. Aslında Sakarya'nın seyircisiz oynaması bizim galibiyet gelmemizde önemli rol oynadı. Taraftarından yoksun olan Sakarya bu eksikliğini büyük ölçüde hissetti. İşte Gaziantepspor taraftarı Sakarya'nın başına gelenlerden ders almalı evimizdeki maçlarda biraz daha dikkatli olmalıyız.
İsterseniz maça gelelim.
Gaziantepspor deplasmanda oynamasına rağmen Sakaryaspor'a oranla daha iyi futbol oynadı diyebilirim. Teknik Direktör Erdoğan Arıca yine kadroda revizyon yapmış Diawara yedekler arasında da yoktu. Rize maçının kahramanı Erdal Kılıçaslan bu maçtada elinden geleni yaparak yine galibiyette önemli rol oynadı. Veysel'in olağanüstü gayreti ise tam anlamıyla görülmeye değerdi. Kısacası Engin yüreğimizi ağzımıza getirsede takım olarak iyiydik. Mehmet Polat ile Afanou'nun uyumu ise takım için artıydı.
Evet çok önemli galibiyet aldık. Sakaryaspor karşısında alınan 3 puan Gazaintepsor'a ilaç gibi geldi. Ben bu takımın bu saatten sonra küme düşeceğini sanmıyorum, bu puanı kazandıran ve galibiyette emekleri olan herkese teşekkür ediyoruz. Sakarya'dan mutlu dönmenin tarifi münkün değil, çekeceğimiz yol 14 saat değil 24 saatte olsa önemli değil...