GAZİANTEP B.B SPOR – YENİ MALATYASPOR

SAHA: KAMİLO CAK STADYUMU

HAKEMLER: SARPER BARIŞ SAKA – AHMET ŞİMŞEK – MURAT TEMEL

TARİH: 24 AĞUSTOS PAZARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 22.00

YAYIN: TRTSPOR

PTT birinci ligin ilk haftasında deplasmanda güçlü rakibi Balıkesirspor’dan tek puanla dönen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kamil Ocak Stadyumunda taraftarlarıyla buluşuyor.

Yaptığı transferlerle ligi en iyi kadrolarından birini kuran mavi – beyazlı temsilcimiz, geçen hafta kendi evinde mağlup olan Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor.

Bu akşam Antalya üst klasman hakemlerinden Sarper Barış Saka’nın düdük çalacağı mücadelenin başlama saati 22.00. Trt Spor kanalı maçı naklen yayınlayacak.

PAROLA GALİBİYET

Sezona Balıkesirspor beraberliğiyle başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da gözler Yeni Malatyaspor maçına çevrildi.

Uzun bir aradan sonra yeniden PTT birinci lige dönen rakibi karşısına 3 puan parolasıyla çıkacaklarına dikkat çeken mavi – beyazlı temsilcimizin teknik patronu Hakan Kutlu, “Ligdeki hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Sahaya 3 puan parolasıyla çıkıp rakibimizi evine eli boş göndereceğiz” dedi. Yeni Malatyaspor’un kaliteli isimlerden oluşmasının maçı kazanacağı anlamına gelmediğinin altını çizen Kutlu, “Biz de önemli bir ekibiz. Başarılı bir hazırlık döneminin ardından iyi bir ekip olduk. Yeni Malatya karşısında sahada koşan, mücadele eden, rakibine top yaptırmayan bir anlayışıyla mücadele edip taraftarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Bu zorlu mücadelede elbette taraftarımıza da çok iş düşüyor” şeklinde konuştu.

TARAFTARA İHTİYAÇ VAR

Taraftarlara büyük ihtiyaçları olduğunu belirten mavi – beyazlı futbolcular, “Kaliteli bir kadro kurduldu ve ligde iddialı olmak istiyoruz. Yeni sezonda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile başarıya ulaşmayı arzuluyoruz” diye konuştular.

MALATYA’YA KAPALI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kendi evinde konuk edeceği Yeni Malatyaspor’un taraftarlarına verilen ceza nedeniyle 1 nolu tribün kapalı olacak.

Sarı kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon Menemen Belediyespor ile oynadığı deplasman maçında aldığı ceza nedeniyle dış saha maçında tribün kapatma cezası bu karşılaşmada uygulanacak.

MALATYA CEPHESİ

Geçen hafta kendi evinde 1491 Trabzon’a mağlup olan Malatyaspor, bu akşam telafi maçına çıkıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında oyuncularına kaleyi gördükleri yerden vurma talimatı veren İldiz, orta saha oyuncularına da farklı bir antrenman programı uygulattı. Mba, İrfan, Azad, Azabuke ve Ali Sakal’a bol pasa dayalı bir oyun oynatan tecrübeli hoca uyum sürecini bu şekilde kısaltmayı hedefliyor.

Şut çalışmasında ise İskender, Aydın Çetin, Hüseyin Kar, Burak Kavlak, Alex Dos Antos, George Akbabio’yu ceza sahası dışında kaleci Ertaç ve Emre Selen ile buluşturan İldiz, futbolculardan çerçeveyi tutturmalarını istedi. Bu çalışmada her iki ayağı ile de çoğu kez kalecileri geçen şutlar atan İskender Alın’ın performansı öne çıktı.

MUHARREM TÜRKOĞLU