Etiyopya Sanayi Bakanı ve devlet bakanlarından oluşan bir heyet Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlunu ziyaret etti.

Etiyopyadaki yatırım fırsatları ile ilgili Gaziantep’e gelen Etiyopya Sanayi Bakanı Ahmed Abtew, Devlet Bakanı Tadesse Haile, Dışişleri Bakanı Dawano Kebir, Yatırım Ajansı Müdürü Fitsum Arega, Etiyopya Ankara Büyükelçisi Goitom Kahsay Hagos; ile birlikte Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’nu makamında ziyaret ederek organize sanayi bölgesi ve yatırımlarla ilgili bilgi aldılar.

KAPIMIZ AÇIK

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ‘ Etiyopya devlet büyükleriyle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken bu yakınlaşmanın Gaziantep ve Etiyopya ticari ilişkilerinin gelişmesinde önemli bir adım olacağını belirtti, Başkan Nakıboğlu Etiyopya - Gaziantep ticari ve ekonomik işbirliğine her zaman hazır olduklarını sözlerine ekledi.

SANAYİCİLERE DAVET

Etiyopya Sanayi Bakanı Ahmed Abtew: ‘Etiyopya’ ya sanayici çekmek maksadında olduklarını bu yüzden de Gaziantepli sanayicilerle ilişkilerini kuvvetlendirmek istediklerini dile getirerek, Gaziantep sanayisi çok ilerlemiş ve gelişmiş bir sanayi, Gaziantep’in bu ilerlemiş sanayisinden kendimize çok ders çıkardık. Bu sanayiyi örnek almak ve Gaziantepli yatırımcılarla işbirliği yapmaktan memnuniyet duyarız.’ ifadelerinde bulundu. BÜLTEN