Gazi Muhtarpaşa esnafı, bulvarın yeni ve estetik bir görüntüye kavuşmasında katkısı olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı ve Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Geliştirme ve Tanıtım Derneği Başkanı Ali Yener ve bulvardaki esnaftan oluşan üyelerinde yer aldığı ziyarette, Şahin’e teşekkür için hediye verildi.

Şahin, makamındaki ziyarette, “marka şehre marka caddeler” projesinin çok önemli olduğunu söyledi. Şehrin rekabet gücünün artırılması gerektiğini belirten Şahin, şöyle konuştu:

“Birlikte güzel bir çalışmayı tamamladık. Ve bugün şehir dışından dahi bu yapılan çalışmayla alakalı çok olumlu geri bildirim alıyoruz. İnşallah bu sizin cebinizi, ekonominizi etkiler. Daha güzel bir şekilde kazancınızı etkiler. Cadde zenginleşince, siz bundan rahat ederseniz de biz bundan çok mutlu oluruz.”

Yener de, caddedeki esnafla birlikte hareket ederek, şehri bir yere getirme konusunda ve caddeye kattığı değerler için Şahin’e teşekkür etti. Bülten