CHP milletvekili adayları Mehmet Şeker, Ali Peri, Erdal Geçit, Miray Çankaya ve CHP Şehitkamil ilçe başkanı Kadir Yücel ile birlikte belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili Korutürk Caddesinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Korutürk caddesinde ilgiyle karşılanan CHP adayları partinin projelerini vatandaşa anlattılar.

ESNAFIN DURUMU İÇLER ACISI

CHP milletvekili adayı Erdal Geçit, Gaziantep'in her tarafında esnafın durumunun içler acısı olduğunu belirterek, "Esnaf verginin altında borcun altında eziliyor, bunların hepsini sorunların hepsini çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümlerini de biliyoruz ve bu sorunları sizlerin desteğiyle biz çözeriz" dedi.

VERGİLERİN ALTINDA EZİLMEYECEKLER

CHP milletvekili adayı Ali Peri, Esnaf bakanlığı kurulacağını ve esnafın artık vergilerin altında ezilmeyeceği sözünü verdi. Peri, " Hep birlikte yaşanabilecek Türkiye'yi birlikte kuracağız, insanların borcunun olmadığı, esnafın vergiler altında ezilmediği çocukların güldüğü Türkiye'yi kurmak istiyoruz, inşallah sizlerin desteğiyle 8 Haziranda Yaşanabilecek Türkiye'yi kuracağız" dedi.