Gaziantepspor'da Çaykur Rizespor hazırlıkları sürerken, teknik direktör Sergen Yalçın'ın bu karşılaşmada geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehirspor maçındaki kadroyu bozmaması bekleniyor. Yapılan çalışmalarda da aynı kadroyu koruyan Yalçın'ın tek değişikliği ise Muhammed İldiz'in ile Abdülkadir Kayalı arasında yapabileceği öğrenildi. Eskişehirspor karşısında Elyasa Süme'nin golünde asist yapan Muhammed'in performansından ilk yarıda memnun olan Sergen Yalçın'ın buna karşılık Muhammed'in ikinci yarıdaki inanılmaz düşüşünden sonra böyle bir değişiklik yapabileceği öğrenildi.

KAYALI'YI KURTARACAK MÜDAHALE

Eskişehirspor maçında oyuna sonradan giren Abdülkadir Kayalı kısa süre içerisinde gösterdiği performansla ise alkış almayı başarmıştı. Genç futbolcu 77. dakikada gole çok yaklaşmış ancak şutu az farklı dışarı çıkmıştı. Bu pozisyonun yanı sıra maçın uzatma anlarında Gaziantepspor'un penaltıyı kaçırmasının ardından hızlı gelişen Eskişehirspor maçında, inanılmaz bir depar atarak adeta golün olmasını engelleyerek belki de sezonun en kritik müdahalesini gerçekleştirmişti. Abdülkadir'in 20 dakikada gösterdiği performansın Sergen Yalçın'ı da tatmin ettiği ve Muhammed İldiz'in yerine şans verebileceği öğrenildi.

Eskişehir'de kimler oynamıştı?

Gaziantepspor Eskişehirspor karşısında şu 11'le sahaya çıkmıştı; Karcemarskas - Barış - Elyasa - Prince - Marçal - Abuda - Mustafa Durak - Muhammed - Larsson - Habibou - Chibuike