Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna Gaziantepspor maçı için futbolculara 100 bin TL prim vaad ettiği öğrenildi. Bu haber üzerine Gazinatepspor taraftarları da Gaziantep Valisinin prim vermesi gerektiğini sosyal medyada paylaştı.

Eskişehir basınının haberine göre; Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor ve Gaziantepspor karşılaşmaları için takıma özel bir prim vadeden Vali Güngör Azim Tuna, Kırmızı Siyahlı futbolcuların bu hafta çıkacakları final maçı öncesinde primi katladı.

Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor galibiyetlerinin ardından futbolcular adeta büyük primin sahibi olacak.Bu hafta Gaziantepspor ile oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde 40 bin Tl primleri bulunan Kırmızı Siyahlı futbolculara, Vali Güngör Azim Tuna ekstra prim vererek motive etti. Şimşekler zorlu maçtan galibiyetle ayrılmaları durumunda yaklaşık 100 bin TL’lik bir paranı sahibi olacak. Bu gelişme taraftarı da oldukça mutlu etti.

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Öte yandan bu haber Gaziantepspor adıyla sosyal medyada oluşan grubun tepkisine yol açtı. Kırmızı-siyahlı taraftarlar, “bizim takıma kimse sahip çıkmıyor. Cumartesi çok önemli maça çıkacağız ama Gaziantep’te Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Sivil Toplum Kuruluşlarının da destek vermesini bekliyoruz” denildi.