Lige verilen aranın ardından ligde çıkış yakalamak isteyen kırmızı – siyahlı dev adamlar, Pazar günü deplasmanda Eskişehir Basket ile karşılaşacak.

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORLAR

Gaziantep Basketbol takımının dev adamları Pazar günü deplasmanda mücadele edecekleri Eskişehir Basket karşısında galip gelerek lige verilen aranın ardından galibiyetle başlangıç yapmak istiyor.

Siyah – kırmızılı temsilcimiz, ligde kalma adına artık geride kalan maçlarını kazanmak istiyorlar. Dev adamlar kaybetme lükslerinin kalmadığını ve bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları zorlu mücadeleden galip gelerek çıkışa geçmek istediklerini söylediler.

LİGDE KALACAKLAR

Gaziantep basketbol takımının ligde kalıcı olacağını aktaran dev adamlar, “Ekip olarak kadroda iyi oyuncular yer alıyor. Sadece sezon başından bu yana toparlanmada sıkıntı yaşadık ama artık daha iyi bir takım olmak bizim elimizde ve biz bu zorluğun altından gelerek bu takımı ligde kalıcı yapacağız. Taraftarlarımızın her zaman yanımızda olması bizi daha da umutlandırıyor, onların desteğini de alarak Gaziantep Basketbol takımını güzel günlere taşıyacağız” açıklamalarında bulundular.

MUHARREM TÜRKOĞLU