Gaziantep'te bir kişi namus meselesi nedeniyle dini nikahlı eşini ve başkasından olduğu ileri sürülen bebeğini vurdu. Bebek hayatını kaybederken, anne ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

İddiaya göre, F.Y, 20 yıldır dini nikahlı eşi Necla Can’ın dünyaya getirdiği bebek yüzünden tartıştı. F.Y.'nin, bebeğin kendisine benzemediğini söyleyerek, çocuğun babasının kim olduğunu sorması üzerine korkan N.C. bebeğin babası olduğu ileri sürülen İ.B’ye durumu anlattı. İ.B, bebeği ve annesi için bir ev tuttu. Anne N.C, 3 çocuğunu da alarak, İ.B’nin tuttuğu eve taşındı. Çocukları ile birlikte alışverişe çıkan N.C, İncirlipınar Mahallesi Kamil Ocak Caddesi üzerinde dini nikahlı eşi F.Y ile karşılaştı. Belindeki silahı çıkaran F.Y, kucağında bebeği bulunan N.C’ye ateş etti. Mermi önce bebeğe ardından ise anneye isabet etti. Bebek, gece 23.00 sıralarında kaldırıldığı Özel Deva Hastanesi’nde yaşamını yitirirken, anne N.C kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi süren anne N.C’nin hayati riski devam ediyor.

Bebeğin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından babası olduğu belirtilen İ.B tarafından alınarak, Yeşilkent Mezarlığına defin edildi.

53 yaşındaki F.Y ise olayın ardından yakalanarak gözaltına alındı.