Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan bin 16 işyerinin bulunduğu Şahinbey Oto Sanayi Sitesi hizmete başladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni siteye tamircilerin taşınması ile kent trafiğini rahatlattıklarını söylerken, bu proje ile devrim yaptığını söyledi. Tahmazoğlu, ‘Esas devrimci benim’ dedi.

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent mevkiinde yaptırılan bin 16 işyerinin bulunduğu Şahinbey Oto Sanayi Sitesi Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından tanıtıldı. Hizmete yeni açılan sanayi sitesini gazetecilerle birlikte gezen Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ile görüştü.

BÜTÜN ESNAF BİRARAYA GELDİ

Sanayi sitesinde ilçedeki bütün oto sanayi esnafını bir araya getirdiklerini anlatan Tahmazoğlu, "Daha önce şehrin içerisine yayılan esnafımızı burada bir araya getirdik. Hiç uygun olmayan koşullarda hizmet veren esnafımızı burada toplayarak daha nezih bir ortamda hizmet vermelerini sağladık. Burayı 2 yıl gibi kısa bir sürede bin 16 işyerimizin imalatını yapıp, altyapısı ve üstyapısı ile birlikte esnafımızın hizmetine sunduk. Böylece hem esnafımız modern bir alana kavuştu hem de şehir içindeki trafik yoğunluğu azaldı" dedi. HABER MERKEZİ