Yaklaşan Genel Seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) 25. dönem Gaziantep Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan isimler arasına Mustafa Erzin de katılıyor.

30 Mart Yerel Seçimlerinde MHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da olan Erzin, Perşembe günü MHP İl Başkanlığı binasında düzenleyeceği basın toplantısında milletvekili aday adaylığını açıklayacak.

7 Haziran 2015’te yapılacak olan seçimler öncesi aday adaylığını açıklayacak olan Mustafa Erzin’in, “Yıllar yılı davam ve partim için mücadelemi her alanda sürdürüyorum. 7 Haziran’da Türkiye’nin geleceğini büyük ölçüde etkileyecek tarihi bir seçim gerçekleştirilecek. Yeni dönemde iktidarı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu kutlu yolculuğunda sorumluluk alarak mücadelemi milletvekili olarak sürdürme düşüncesindeyim. Aday adayı olmam konusunda parti tabanından ve Gaziantepli hemşerilerimden de çok büyük bir talep var. 30 Mart Yerel Seçimlerinde MHP olarak Gaziantep’te önemli sayılabilecek bir başarıya imza attık ve propaganda döneminde yaptığımız çalışmalarla partimizin oylarını önemli ölçüde yükselttik. Gaziantepli hemşerilerimizin sorunları ve ihtiyaçları gayet iyi biliyorum. Kentin sorunlarına hakimim ve çözüm üretilmesi noktasında katkı sunabileceğimi düşünüyorum” dedi. Haber Merkezi