Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘un başarılı defans oyuncusu Erkam Reşmen, geçen hafta karşılaştıkları Elazığspor maçından önemli bir sonuçla ayrıldıklarını belirtti.

Adanaspor maçından da galibiyetle dönmeyi hedeflediklerini anlatan Reşmen, her futbolcunun ligin üst sıralarında kalmak istediğini açıkladı.

BAŞARIMIZI SÜRDÜRMEK İSRİYORUZ

Elazığspor karşılaşmasının kendileri açısından zorlu olduğunu söyleyen Gaziantepspor’un defansında ki başarılı isimlerinden Erkam Reşmen, “Elazığspor iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım, bizde 3 haftadır galip gelemiyorduk. Onun stresi vardı bizim adımıza dönüm maçıydı, galip gelmemiz gereken bir maçtı ve o düşünceyle maça başladık. Bizim için iyi başladı, iyi gittik, golü de attık sonra takım 10 kişi kaldı o zaman daha da rahatladık. İkinci golü de attık daha sonra üçü de bulabilirdik. İnşallah iyi gidişimiz önümüzde ki maçlarda da devam eder” dedi.

YENİP GELECEĞİZ

Gönüllerinin her maçlardan galibiyetle ayrılmalarını istediğini aktaran Reşmen, “Bu ligde kolay maç yok ne yazık ki böyle bir sıkıntı var bu hafta sonu Adanaspor deplasmanından da galip gelmek istiyoruz. Allah izin verirse yenip geliriz diye düşünüyorum ama gerçekten bu ligde hiçbir maç kolay değil” dedi.

FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ

Hiçbir futbolcunun ligin alt sıralarında olmayı istemediğini açıklayan Reşmen, “Bizde ona göre oynuyoruz, üst sıraların kıymetini bilmeye çalışıyoruz. Yukarıda olduğumuz zaman elimize geçen fırsatları biliyoruz. Yukarıda kalmak istiyoruz, İnşallah böyle oynayıp, mücadele edip iyi bir takım olarak üst sıralarda kalmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU