Dün şehrimize gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, havalimanında Gaziantepspor Kulübü yöneticileri ve futbolcular karşıladı.

Türkiye Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında deplasmanda oynadığı Medipol Başakşehir maçından dönen Gaziantepspor kafilesi, havalimanında bekleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı.

Bir süre kulüp yönetici ve oyuncuları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek, Erdoğan ile birlikte havalimanından ayrıldı.

FORMA HEDİYE EDİLDİ
Erdoğan'ı havalimanında karşılaşan Gaziantepspor kafilesinde başkan İbrahim Kızıl, Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcular topluca hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan'a 1 numaralı Gaziantepspor forması da hediye edildi.

HAYALİ GERÇEK OLDU
Geçtiğimiz günlerde Gaziantepspor'un yeni transferi Tunuslu Ben Hatira'nın hayalim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmak demişti.
Şehrimizde ki toplu açılış töreni için gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Ben Hatira'nın isteğini kırmadı ve onunla sohbet etti, “Ükemize hoş geldin kardeşim” dedi.
Ben Hatira, “Sizin gibi bir liderle tanışmak benim için inanılmaz mutluluk verdi, sizi seviyoruz, Dünyadaki Müslümanların liderisiniz” diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR’U ANLATTI
Kırmızı – siyahlı temsilcimizin kulüp başkanı İbrahim Kızıl, bu sezon Gaziantepspor’un genel durumunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ana başlıklar halinde anlattı.
Havaalanında oldukça kısa bir süre içerisinde genel olarak durumları anlatan Kızıl, bu sezon ligde kalacakları sözünü verirken aynı zamanda yeni yapılan stadyum konusunda da teşekkür etti.

UYGUN TEŞEKKÜR ETTİ
Gaziantepspor teknik direktörü Bülent Uygun, havaalanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayanlar arasında yer aldı.
Uzun bir süredir Katar’da görev yaptığını hatırlatan Uygun, Türkiye’ye döndükten sonra inanılmaz derecede modern stadyumların yapıldığını futbolculuk dönemlerinde Avrupa’da oynadıkları maçlarda stadyumlara gıpta ile baktıklarını ama şimdi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projeleriyle gelişmiş ülkelerde ki stadyumlardan daha modern stadyumlar yapıldığını ve oynadıklarını söyleyerek Erdoğan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
MUHARREM TÜRKOĞLU