Gazetemiz Gaziantep27'nin 'Durum Anlaşıldı" başlığı ile verdiği basın konutları haberi büyük yankı uyandırdı. Dün basın toplantısı düzenleyen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Mehmet Gökdağ'ın haberimizi yalanladığını iddia etti. Ancak her iki Milletvekili, gazetemizden Leyla Özekşi Polat ile yaptığı görüşmede, kendilerinin iki gazeteci tarafından arandığını ve haberle ilgili farklı sorularla bilgi almaya çalıştıklarını söyledi.

GÖKDAĞ: HABERDE NE SÖYLEDİMSE YAZILMIŞ

Gazetemize konuşan Gökdağ, konuyla ilgili olarak çıkan haber için, Yazı İşleri Müdürümüz Meral Kınacılar'ın söylediklerinin tümünü yazdığını belirterek, "Bu işe bizi niye alet ediyorlar. İbrahim Ay beni aradı, "Abi, sen demeç vermişsin bu işin cemiyetle alakası yok demişsin. Nasıl olur" diye sordu. Ben de haberi okumadığım için böyle bir ifade kullanmadığımı söyledim. Ancak telefonu kapattıktan sonra hemen Gaziantep27'ye verdiğim açıklamayı okudum. Gördüm ki, ben Meral Kınacılar hanıma ne dedimse onu yazmış. Kişilerin beni bu şekilde zor durumda bırakması doğru değil" dedi.

ERDOĞAN: MERAL HANIMA NE DEDİMSE AYNISINI AYDIN AKYÜREK'E DE SÖYLEDİM

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, kendisini Aydın Akyürek'in aradığını belirterek, "Aydın bana 'bugün gazeteye açıklama yapmışsın. Bu bizi doğrulamayan bir açıklama. Aleyhimize konuşmuşsun" dedi. Bende henüz haberi okumadığım için onun sözlerine karşılık verdim. Ve gazeteye ne söyledi isem Aydın Akyürek'e de aynı şeyleri söyledim. Hatta kendisine bizi alet etmeyin diye de belirttim" diye konuştu.