Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu adına Adıyaman’da yaptırılan bölgenin en büyük taziye evi hizmete açıldı. Taziye Evinin açılışına katılım yoğundu. Adıyaman Mehmet Erdemoğu Taziye açılış töreninde bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, imkanlar elverdiği sürece bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

BABAMIZIN EMRİNİ

Erdemoğlu “Rahmetli babamızın bizlere yol gösteren birçok sözleri vardı. Servetin sınırı yoktur mükâfatı vardır diye bize öğüt vermiştir. Bizlerde onun açtığı bu yolda gücümüzün yettiği, imkânlarımızın el verdiği oranda ülkemize, devletimize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Yaşadığımız sürece de babamızın bu emrini sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız. Şu anda açılışını yapacağımız Mehmet Erdemoğlu Taziye evi Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki en büyük en modern taziye evidir diyebiliriz. Adıyaman ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ”dedi.

VALİDEN TEŞEKKÜR

Doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Erdemoğlu ailesine yaptıkları modern taziye evi için teşekkür eden Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, “ Erdemoğlu ailesinin geçen hafta Besni Eğitim Bayramında ilçeye kazandırdıkları bir hayrın açılışı vardı. Yine önümüzdeki günlerde Erdemoğlu Ailesinin Besni ilçemize kazandırdığı Fakültenin açılışını yapacağız. Böyle güzel bir eseri ihtiyaç olan bir mahallemize kazandıran Erdemoğlu ailesine çok teşekkür ediyorum ”dedi.

TAŞDOĞAN: ALLAH RAZI OLSUN

Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, "Erdemoğlu ailesi, Gaziantep’te camiler, külliyeler, okullar, Besni’de Üniversiteler ve diğer önemli yatırımlar gibi hep hayır ve hasenet içerisindeler. Ülkemize ve Bölgemize yaptıkları katkılardan dolayı Cenabı Allah onlardan razı olsun" dedi. Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere’de yaptığı konuşmasında, Erdemoğlu Ailesine Adıyaman’a kazandırdıkları bu taziye evinden dolayı teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Erdemoğlu Taziye Evinin açılışı yapıldı, dualar okundu ve taziye evi gezildi. HABER MERKEZİ