Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da iç transferde anlaşma sağlanmak isteyen futbolcularla masaya oturuluyor. Sözleşmesi sona eren ve teknik ekibin gelecek sezon kadroda düşündüğü kaptan Erdal Güneş ve İskender Alın ile masaya oturuldu.

ŞART KOŞMADI

Takıma geldiğinden bu yana örnek bir kaptanlık sergileyen futbolcularla teknik ekip ve yönetim arasında köprü vazifesi gören aynı zamanda iyi bir ağabeylik yapan kaptan Erdal Güneş’e takımda kalması yönünde teklif sunuldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da olmaktan son derece mutlu olan kaptan ise görüşmede yönetimin sunduğu teklife düşünmeden ve şart koşmadan evet dedi. Memleketinin takımına daha çok hizmet etmek istediğini ifade eden kaptan Erdal Güneş, yönetimin ve teknik ekibin oldukça iyi niyetli çalışmalarının ve projelerini olduğunu bu çalışma içerisinde kendisinin de seve seve yer alacağını belirterek yeniden takımla anlaşma sağladığından dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

ÖRNEK GÖSTERİLECEK KULÜP

Geçen sezon arasında Malatyaspor’dan 6 aylığına transfer edilen ve sergilediği örnek kişiliğinin yanı sıra takımda ki performansıyla tekrar anlaşma sağlanmak istenen tecrübeli futbolcu İskender Alın’da kaptanın ardından yönetimle görüşerek gelecek sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da devam etme kararını verdi.

İskender Alın’da görüşmenin ardından yaptığı açıklamada Türkiye’nin en güzel ve örnek gösterilecek bir kulübünde yeniden forma giymenin anlamlı olduğunu ve gelecek sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’ u süper lige yükseltmek adına elinden gelenin en iyisini yapacağını açıkladı.