Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un orta saha oyuncusu Erdal Güneş, sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Kamp döneminde yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Güneş, iyi bir takım olduklarını söyledi.

İYİ KADROMUZ OLDU

Yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un deneyimli oyuncularından Erdal Güneş, “İyi bir kadro oluşturduk yönetimimiz de hocamız da yeni gelen arkadaşlarımız da güzel bir hava yakaladık. Güzel ama bir o kadar da yoğun tempolu bir çalışma geçti. Artık onlar geride kaldı bu hafta lige başlayacağız. Bu sene büyük hedefle yola çıktık onun doğrultusunda arkadaşlarımız katıldı aramıza iyi bir birliktelik yakaladık inşallah bu beraberliğimizi de sahaya da yansıtırsak sezon sonunda güzel sonuçlara karşılaşacağımıza inanıyorum” dedi.

KAZANMA ÜZERİNE HAZIRLANIYORUZ

Sezonun ilk maçlarının her zaman zorlu olduğunu aktaran Güneş, “Rakibin neler yapacağını, nasıl bir kadro oluşturduğunu tam olarak bilemiyoruz. Biz bütün çalışmalarımızı, hazırlıklarımızı kazanma doğrultusunda yaptık. İnşallah sezona hazırlıkta geçirdiğimiz dönemi maça yansıta bilirsek güzel bir sonuç ile döneceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.